simine Creative Commons License 2001.12.16 0 0 224
Kedves Nufi!

Most mindjart hosszas elmelkedesbe kezdek. Nem erre a valaszra varsz azt hiszem, de kiirom magambol, ami bennem van.

Szoval szerintem sokat kinozzak az anyukakat, hogy igy csinalja, meg ugy csinalja, kulonben ez lesz meg az lesz. Es ha a gyerek nem mukodik eloirasszeruen, akkor az anyuka ideges, lelkiismeretfurdalasos, es a gyerek sem erzi jol magat.
En mikor Emeset raszoktattam az ivasra (igen en szoktattam ra, mert ugy ereztem jonak es azota sem banom) akkor cumisuvegre szoktattam. Es kesobb sem nagyon probalkoztam a poharral, mert oszinten szolva lusta voltam. Ugy voltam minek kinlodni, minden mellemegy, minden vizes les stb, es meg csak abban sem lehetek biztos, hogy ivott rendesen a gyerek. Persze, hogy lelkiismeretfurdalasom volt, mert hat miert nem pohar, de legalabbis miert nem csoros pohar stb. Egy kedves kolleganom azt mondta erre: Lattal mar felnottet cumisuvegbol inni? Nem. NA latdod, majd O is megtanulja hogy kell poharbol inni ne aggodj. Nem is aggodtam ezutan, es nehany honap mulva kivancsisagbol megprobaltam, hogy megy. Kepzeljetek megivott egy pohar vizet ugy hogy nem ment melle semmi. Kinlodas, tanitas, eroltetes nelkul, ment neki, mert valoszinuleg megerett ra, hogy poharbol igyon.
Egyik ismerosom azt mondta, hogy amikor a gyerekei kicsik voltak, jo nagy lyukat vagott a cumira es abbol adta a fozeleket. Gyorsabb volt es tisztabb. A gyerekek felnottek, egeszsegesek es nagyon jol tudnak enni kanallal.
Szoval en azt mondom, ne kinlodjon az az anyuka, ugyis van eleg dolga az ikrekkel. Ha a kicsi fiu cumisuvegbol eszi a fozeleket, hat egeszsegere.

Sziasztok es bocs, hogy ilyen hosszu voltam
simine

Előzmény: nufi (223)