Cincoka Creative Commons License 2001.11.16 0 0 168
Még valami eszembe jutott:aki nem mer adni állati tejszint adn a babának,vagy allergiás rá,az használhat növényi tejszint,nagyobb bevásárlóközpontokban kapható Hulala néven.Ez csak hidegen használható,ugy értem,nem ugy müködik,mint az állati,hogy fel kell fözni,kihüteni és utána felverni,hanem egyböl,könnyedén kemény habbá verhetö.A cukrászok is növényit használnak a sütikhez,mert nem esik össze,könnyebb vele dolgozni.Van már fözötejszin változata is,annak nem ismerem a nevét. Maga a hulala töményebb állagu,mint a szokásos tejszin,majdnem olyan,mint a vajkrémek, igy ahelyett is használható kis cukorral édesitve na és megspórolható a margarin kutyulgatása a cukorral,könnyebb hab érdekében meg higitható tejjel,szörppel.Azóta tudok csak habos sütiket csinálni,mióta ez kapható.Pontosabban azóta sem tudok,de ez nem a hab hibája,hanem sütési tökéletlenségem.:-)