Macimedve Creative Commons License 2001.11.15 0 0 173
Az, hogy nem volt panasz, SZVSZ nem jelent semmit.... Ilyen dolgokért az ember nem ír levelet, nem reklamál, mert tovább tart és többe kerül mint újra polírozni. Inkább káromkodik egyet az ember és elhajítja az egészet a francba....A másik a jó hazai tapasztalat: úgyis elhajtják az embert, mint a legyet, inkább nem idegesítem fel magam.
De ha körülnézel itt a topicban is találsz 3-4 panaszt. Javaslom a minőségügyi előadótoknak a neten az autós fórumok olvasgatását.

Amit a fékfolyadékról írtam, azt ma is tartom. Ha ez ember elveszti a bizalmát egy márka iránt, azt nagyon nehéz visszaszerezni. Márcsak érzelmi okokból is... Tudod, az az „azok egyszer kiböktek velem, egyszer rámsóztak egy gané terméket” érzés.....

Azóta újabb tapasztalat autóápoló ügyében: úgy néz ki, hogy gyorsan megoldódik a probléma: a hétfői eső szépen lemosta a kocsiról. Csak az oldalán van még némi zsírfolt. Mikor elkezdett esni, olyan szép fehéres lé folyt le róla, mint mikor nagyon poros az autó.... A tetején és a gépháztetőn már semmiféle vízlepergető hatás nincs... Azt egy fél napos csendes eső megszüntette.... Ráadásul nem is autóztam esőben, csak a cégparkolóban álltam napközben.
A prosi persze 20-25 mosásról irkál. Valami nagyon nincs rendben ezzel az anyaggal.......

Előzmény: absolution (171)