fecs Creative Commons License 2001.11.06 0 0 142
Sziasztok!

Azért kérdeztem a tejtermékeket, mert egy körzeti orvos - belgyógyász ismerősünkkel beszélgettem, akinek 15 hónapos a lánya, és ő mondta, hogy ők tápszert adnak neki, nem tejet, mert állítólag a babák azt jobban tudják hasznosítani. Aztán a védőnő is azt mondta, hogy ő is ajánlja 2-3 éves korig (!) a Beba3-at, mert az igazából tej, és ugyanolyan sokoldalúan is lehet felhasználni, csak össze vannak benne törve azok a fehérjeláncok, amik a babócáknál gondot szoktak okozni emésztésileg. Hát ezért kérdés a kérdés!

Simine!
Nem tartasz attól, hogy a sokféle termékminta közül valamelyikre esetleg allergiás reakciót ad a "pici"? Én csak ezért nem mertem velük próbálkozni!

Egyébként Gréti szívesebben eszi a levest sok-sok finom zöldséggel, husival, mint a főzeléket. Úgyhogy a főzelékféléket ő tul. képp így veszi magához. És már nagylányt játszik, mert ha összepépesítem a levesben a cuccot, akkor nem hajlandó megenni - túl dedós a dolog. De ha csak darabolom, nagyon szívesen majszolja!

A mi kislányunk igazából nem is tud rendesen cumisüvegből inni, mert nem volt rá soha szükségünk, nagyon sok tejem volt. Ezért úgy döntöttem, ha a cumisüvegből ivásra is tanítanom kell, akkor már egyszerűbb ha a pohárból ivásra tanítom! Ebben már nagyon ügyi!

Kicsit hosszú voltam, bocs!