simine Creative Commons License 2001.10.08 0 0 97
Sziasztok!

Lencsi! Bocsi margarinos kenyerre gondoltam. Gyerekkoromban meg vajas kenyeret ettunk es ez ugy megmaradt bennem, hogy bar evek ota nem vettem vajat, en "vajas" kenyeret eszek a mai napig.

Itatas: Ne haragudjatok, nekem mas a velemenyem a dologrol. Szerintem meg kell kinalni a gyereket es O dontse el, szomjas vagy nem. Emese megiszik naponta tobb dl folyadekot es nem az ize miatt, mert leginkabb akkor adok neki mikor tudom, hogy nem ehes nem almos de nyugos. Na ilyenkor iszik rendesen es utana mint akit kicsereltek vidam, mosolygos. Egyertelmu, ilyenkor szomjas volt. Vizzel hiaba probalkozom, nem keri, viszont a 3x-ra higitott szurt gyumilevet vagy a teat megissza. En is szeretnem vizzel itatni, de ha nem issza nem issza. Azt meg nem fogom nezni, hogy szomjazik, csak mert a viz egeszsegesebb lenne.
Nem tudom ki milyen higra vagy surure csinalja a zoldsegpepet. En olyanra, ami megmarad a kanalon. Ha nekem ezt ugy kellene megennem, hogy sem elotte sem kozben es meg utana sem kapnek inni, hat eleg morcos lennek.
De ez az en velemenyem, senki ne erezze, hogy kotekedni akarok vele:)
sziasztok
simine