Andocsek Creative Commons License 2001.10.06 0 0 11
Köszönjük a bíztatást.

Az Antivírus Centrum tulajdonképpen csak egy kis része terveinknek. Létre szeretnénk hozni egy általános, kezdőknek és nem szakmabelieknek(olyanoknak, akik a munkájukhoz használják a számítógépet, de mélyebb ismertekre nem vágynak, és nincs kedvük/energiájuk 500 oldalas szakkönyveket olvasni) szóló online "elsősegély" helyet. A témák között a vírusvédelmen és az alapvető biztonságon kívül más szoftveres és hardveres problémákkal is szeretnénk foglalkozni, tervezünk fórumot és chat-et is.

Sajnos a munka lassabban halad a vártnál, mert állami támogatást nem kaptunk (sem elvit, sem anyagit). (OFF A Széchenyi terv informatikai pályázatán indultunk a Számítástechnika népszerűsítése kategóriában egy 30 oldalas munkával, jól átgondolt tematikával, kész demóval, újszerű ötletekkel, de "forráshiány" miatt elutasították kérésünket. Mindegy, ez egy másik történet. ON)
Azért dacból nekiálltunk a project megvalósításának, önerőből, szabadidőnk rovására. Mindenkitől szívesen fogadunk ötleteket, tanácsokat, segítséget, saját írásokat stb.

Köszönettel:
Andocsek Antivírus Centrum (AAC)