Törölt nick Creative Commons License 2001.09.24 0 0 72
Kedves Spiroslyra,

Megkaptam Zolotas beszédét, mindjárt ide is tenném mások számára elérhető formában.

Zolotas' speeches

Hát ez lenne az. Angol szöveg, melyben - az elöljárószók és névelők kivételével - minden angol szó görög eredetű. Nem semmi, tényleg jó kis játék. Nagyon köszönjük Kedves Spiroslyra. :-)))

Mondom ezt többes számban, hiszen vagyunk itt egy páran érdeklődők, no azért nem egy nagy tömeg, de nyugodtan mondhatom, hogy többen (egynél mindenféleképpen). :-))

Az email-edet nagyon köszönöm, igazán megörvendeztettél vele. Magam Pestlőrincen személyesen ismerek egy Görög Hölgyet, aki már vagy 30 éve él itt Magyarországon, és az Ő segítségével jutottunk ki Görögországba 1998 őszén. Az illető hölgy neve, lám-lám: Sophia. :-)) Nagyon sokat segített, tünemény a Hölgy.

Van mod a mar elkuldott hozzaszolas hibainak kijavitasara?

Ha nagyon akarod annyiban lehetséges, hogy a moderátornak kell emailt írni, hogy az adott hozzászólásodat törölje (de csak az egész hozzászólást tudja csak törölni), de ez így elég macerás, szóval szerintem nem nagyon érdemes vele bajlódni. Inkább írd le csak egyszerűen mégegyszer a korrigált változatot.

Kérdezted az emailed-ben, hogy mit lehet itt ezen a topic-on közzétenni, vagy mivel lennél esetleg a "terhünkre". Itt az index fórumain általános szabály, hogy az adott téma topic címétől nem nagyon illik hosszasan (több hozzászóláson keresztül, szándékosan) eltérni, másról beszélni. Nekem az a véleményem, hogy néha nem baj, ha elkalandozunk néha más irányba, ezzel is gazdagabb lesz egy topic, bővebben ki lehet fejteni az adott témát. A mi témánk pedig: "Tanuljunk Ógörögül". Talán ez nem egy olyan cím, hogy hemzsegni fognak majd itt a szándékos topicrombolók, azt hiszem, merthogy ez az íratlan szabály - gondolom én - inkább a szándékos rombolás kiszűrését szolgálja inkább.

Tehát: Kedves Spiroslyra, biztosíthatlak, hogy amit az új- és ógöröggel kapcsolatban megosztassz velünk bármilyen információt, élményt, tapasztalatot, beszámolót, értekezést, olvasmányt, tanácsot, stb, érdeklődésre fog számot tartani. Nyugodtan írhatsz. Én már az emailedet is ide másolnám, de mivel nem hatalmaztál fel rá, nem tehetem meg.
Sőt, ha esetleg olyan anyagod van, amit szerkesztett web oldalak formájában szeretnél mindenki számára elérhetővé tenni, a segítségemre bizton számíthatsz. Komolyan mondom.

Tizenot kilonyi iromanyt lehet dobozolni. Mit szolnal egy ilyen kolcson - olvasnivalo vonalhoz?

Hűha. Mit tartalmaz ez a 15 kiló [khilioi :-))].

Köszönöm, hogy itt vagy, maradj velünk.

Üdv:
Kazi

u.i.: Most olvastam a "bemutatkozásodat". Ókori zene? Szerintem nem csak engem érdekel még. :-)))