szalapala Creative Commons License 2001.08.16 0 0 242
Ha jól veszem ki, most perre akartok menni az irodával. Kiváncsi vagyok rá, tényleg kellene már egy ilyen, mert rettenetesen szemetek tudnak lenni az utazási irodák.Csakhogy..
Ez esetben a fénykép mellé jegyzőkönyv is kellene, hogy ti ott laktatok, aláírás pecsét ilyesmi. Na ilyent nehéz kihúzni akárkiből is.
Fényképet lehet készíteni a Matmatában is, de arra se mondja senki, hogy ott is kellett laknotok. A video az ugyanaz. Elvileg csinálhattad azt máshol is.
Szóval nehéz ügy az ilyen utólagos reklamáció. Arról nem is beszélve, hogy a szóbeli előzetes irodabeli tájékoztatásra nem tudsz hivatkozni, mert letagadják.
Egyszer én is elkezdtem egy ilyet, de még az elején rájöttem, hogy sokkal több utánajárással járna, ahhoz képest viszakapok kb. 120Ft-os órabérnyi pénzt.Kinek kell ez? Erre apellálnak az irodák is persze.
Vedd alapul azt, hogy *** és ** szállások között milyen különbségek vannak árban. Nem drasztikusan sok. Ennek a különbségnek a töredékét kaphatod meg, mert nemcsak a szoba számít, hanem az esetleges egyéb előnyök: medencék, környezet stb.
Mindenki maga dönti el, hogy megéri-e vagy nem az utólagos pereskedés.
Nem vagyunk előnyben, mi utazók, az irodákkal szemben.
Előzmény: lkriszti (241)