Nemozoli Creative Commons License 2001.06.05 0 0 125
gyerekek,

naggyon ÁLLAT ez a topik! Itt fuldoklom a melóhelyen a röhögéstől! :-DDD Teljes mértékben együtt tudok érezni Bogyóval, mivel anno a Balkánon (külfüldi szolgálat idején) rengeteg egér volt a táborban. Ennek eredménye volt, hogy amikor átköltöztünk a sátrakból a konténerekbe, vittük át a cuccokat is, de jött vele az ajándékcsomag is :-)

először csak enyhe dögszag jelentkezett, mondtuk, hogy biztosan a sátorponyva szaga beleette magát a berendezésbe. de azután hullámokban tört elő a bűz...

aztán amikor már öklendeztünk minden reggel ajtónyitáskor, akkor nekiálltunk megkeresni a tettest, és meg is leltük egy döglött egér személyében, amely a hűtőszekrény kompresszora aljára tapadt fel valahogy (amikor működött a kompresszor, melegítette a drágát, és felszabadított egy-egy újabb adag bűzt), és utálkozva-majdnem hányva lekapargattuk onnan.

A dögszag csak kb. 1 hét múlva tűnt el végleg, sok légfrissítő felhasználásával.

A következő áldozat a munkatársam 4 hónapja, még a sátorban összecsomagolt hálózsákjából került elő, egy mumifikálódott példány, amely TELJESEN SZAGTALAN volt, de totál lapos, így farkánál fogva felakasztottuk szobadísznek a konténerbe :-)

p.s. azért örülök, hogy megoldódott (feloldódott) a hörcsög-probléma :-)

Némó