fenris Creative Commons License 2001.05.31 0 0 78
Erről a mindenhol dögszagot érzekről jut eszembe: Volt egy orvosnak készülő ismerősöm, aki egy idő után mindenhol és mindenkin formalinszagot kezdett érezni.. Az ágyban is, a barátnőjén is.. Hajaj, szerintem az agyában volt csak, vagy esetleg nem tudta lemosni rendesen, ki tudja. Akkor hagyta ott tanulmányait, amikor tartósított fütyiket és női nemi szerveket látott uszikálni egyazon edényben :)))))
Más is eszembe jutott. Ivósabb korszakoban néha piaszagokat hallucináltam. Volt högy kevert, vagy épp körte-, esetleg barackpálesz szaga csapta meg az orromat, de senki más nem észlelte, én meg tekergettem a nyakam, hogy ki piál itt, bameg :)) Aztán egy időben emiatt rendesen paráztam téli reggeleken a villamoson, azt hittem, agyamra ment a kocsmázás, mert mindig kommersz körtepáleszt érzékeltem, de aztán fél év múlva megnyugtattak, hogy ez biztos valami "ablakhóvirágosodásgátló" (nemtom a rendes nevét) lehet, annak tényleg hasonló az illata :))

És most egy gusztustalan döghúsos történet jön... Alig merem elmondani, kurva ciki, na mindegy, idekívánkozik, ti lesztek a traumám pszichológiai oldószerei :)) Szóval (nagy levegő):
Szeretem a nyers disznóhúst, mármint nyersen megenni, kicsit megfűszerezem, aztán megzabbantom. Sokáig szerencsém volt, mert a nagyiéknál nem volt fertőzött a hús, de aztán egy sima bolti husival megjártam, rendesen ki kellett kúrálni belőlem valami bacilust vagy vírust, már nem emlékszem, ami semmit sem csinál ugyan, de egyszer kimutatták és kigyógyítottak belőle, na mindegy. Nehezen térek a lényegre, szóval egyszer egy lukas fogamba beleakadt egy rágósabb nyershusidarab... Hetek múlva vettem csak észre, szép nagy volt a cafat, arról jöttem rá, hogy ugyan szaga nem volt (fogmosás), de a szám íze elváltozott, ha megszívtam a fogam. Fujj :)))) Aztán rájöttem a turpisságra, kiszedtem valahogy, és felváltva utálkoztam meg röhögtem, hogy olyan vagyok mint a hollószínházi faszi, aki a híres, farkasnak feltett kérdésre, hogy mitől olyan büdös a szád, azzal felelt, hogy mert a pörkölt belerohad a fogam likába :))))))) Érdekes, hogy egyébként sokan Farkasnak szólítanak, a párhuzam innentől letagadhatatlan :)) Ezek után megettem a húsdarabot, nem volt rossz íze :)))) Szóval van, akinek az autójában, de van akinek a pofájában van döhús. Bocs a történetért :)