Kígyó Creative Commons License 2001.04.25 0 0 202
Kedves mindenki,

Wazull:

OK, webes téren te vagy a jobb - nekem eszembe se jut forráskódot nézni, de hanyattvágódni se szoktam az Arialoktól. Illetve nekem az ízléses majdnem ugyanazt jelenti, mint az egyszerű. Ami az angol idézetet illeti: a tartalmas kategóriába sorolom, mert angolból, úgy látszik, én vagyok a jobb. Attól, hogy van benne murder meg New World Order, nem azt jelenti, hogy ezeket kóserolja. "Néhányan társadalmi téren azt vetik a szk szemére, hogy Új Világrend létrehozására készül, vagy hogy kapcsolatban áll a KKK-nal, vagy hogy titoktartást követel a tagjaitól, és aki nem kussol, azt megölik" - ezt jelenti a mondat, vagyis ez a szokásos vádak közül néhány ismertetése.
Web-téren, véleményem fenntartása mellett, visszavonulót fújok. Úgy látszik, nem néztem meg elég alaposan a masonicinfot, és csak az anti-szk részeket olvastam el. Akkor ezért annyira korrektek!

Osszián: igen, én a háromszöget vélem annak. Vagy az nem az? És van köze a Dávid-csillaghoz, ami két ilyen háromszögből áll?

Osszián! Miért nem lehet ismerni a jelenlegi szabadkőművesek nevét? A Narancs-cikkben elhangzik két ismert név: Pók Attila és Márton László. Úgy tudom, utóbbi a nagymester, legalábbis 89-ben ő volt. Korábban, az emigrációban pedig Kemény István. Szóval: a névsor titkos? A kanadain pl. közlik a sajátjaikat, de a (kiváló!!!) kutatópáholy titkosítja magát (de van köztük két magyar!). Szóval mi ezzel a helyzet?

K