Wazull Creative Commons License 2001.04.24 0 0 196
Kedves Kigyo,

A kivancsisom miatt megneztem az altalad megadott linket:

A dizajn:
A hatter: feher. Ezt szeretem, meg mostanaban divatos is.
A betutipusok, amit hasznalnak: verdana, Arial, Helvetica... Hat ettol mar nem dol hanyatt senki, ezek nem kulonboznek az altalad emlitett Times-tol... :-)))
A grafika: nekem nem tetszik...
Csak az "Objections to Freemasonry" oldalon 2 display error, es 34 display warning van elrejtve a HTML-kodjaban, ami nem csekely teljesitmeny, foleg hogy ezek egy resze nem kompatibilis az Internet Explorer 4-gyel sem (az IE es NS 3. verziokrol mar nem is beszelve). Azert annyira talan nincs sok extra a dizajnban, hogy ennyi hibat kelljen a forraskodba tenni... :-)))

A tartalma
"Some object to Freemasonry on social grounds arguing that it is creating a 'New World Order', that it is related to the Ku Klux Klan, or that it demands secrecy from its members to the point of murdering offenders."
Az altalad megadott harom kategoria kozul melyikbe tartozik: tartalmas, szellemes, vagy izleses?

A strukturaja: az egyertelmuen rossz. Ot menupontbol nem lehet weboldalt csinalni (foleg nem ennyi olda), "legordulo" menuk es almenuk nelkul. Aki odamegy, nem fogja tudni, hogy a "For ISPs" menu mit is takarna. Azert az M$ FrontPage-bol azt ki tudtak volna hozni...
Nezd meg a "Contents" oldalt. Attekinthetetlenul hosszu. Azt ember nem fogja soha vegigbongeszni. Ehhez kellenenek az elobb emlitett legordulo menuk...:-)))
Ugyanez ervenyes a "What's new" oldalra is, ember nem fogja vegiggorgetni, megha kivancsi a tartalmara akkor sem...
Ezt az oldalt nyilvanvaloan egy profi csinalta, azonban meg en is, (aki nem vagyok ebben profi), talalok benne hibakat, boven...
Csak megismetelnem az elozo hozzaszolasomban leirt allitasomat: azert talan annyira megsem konnyu igenyesen jo weboldalt csinalni... :-)))

Előzmény: Kígyó (191)