Farkasokkal Táncoló Creative Commons License 2001.04.17 0 0 1205
Uff!

Robin: Nem tudom ugyan, hogy a sulyzok alatti forgas aerob vagy anaerob gyakorlat-e, de
mintha Robzon ajanlotta volna, hogy _ne_ valtoztassunk tul hirtelen a kajalasi szokasainkon.
Megjegyzem szamomra meg ez is drasztikusnak tunik. Pl: NEM ettem meg a brokkolik
melle/helyett ket szelet rantott karajt majonezzel ;-) Ugy egyebkent tenyleg nem fogyokuras
etel a rantott brokkoli (sacc/kb 20g zsir lehetett benne, oszt alig volt negy falat)
Az ezersziget-ontetet meg pont Robzon ajanlotta (merthogy O sem szeret az etellel pepecselni)
valamelyik topic-ban.
Jah, a folyadek kb 2-3l (a soron kivul:-D) asvanyviz && zold tea (4:1 aranyban kb.)
A Nagy Manitou latja a lelkemet, bizony szensavasat iszom.

Tenyleg, valaki elarulhatna, miert olyan artalmas a szokoz a vizben!!!
Azon kivul, hogy puffaszt, mer' kaloriaerteke + zsirtartalma az 0.00% ;-)

3x-i kajalas: dehat nem vagyok ehes....... Azaz igen este 10 utan :-(

A kritikai megjegyzeseket meg direkte szeretem, azert is irtam ide, hogy kapjak.

Monty: Enned csak anyukam foztjet, majd megvaltozna a velemenyed a kaja jelentosegerol !!!
Sportoltam en ennek a tobbszoroset is es megsem fogytam. Sot! Hiaba a jo magyar konyha...
Mas: Honnan lehetne megtudni, hogy letezik-e egyatalan fogyasztasra erdemes felvagott?
Mert ami a pulykasonkat illeti szvsz nem jobb a tobbinel. Van zsir abban is, meg
ammonium-nitrat dogivel. Ti. attol all ossze. Attol hogy pulykamell _is_ van benne, meg nem
lesz egeszseges taplalek. Olyitom van abban zsirszalonna is...
Bar a legegyszerubb lenne nyuzott pulyka/csirkemellet parolni es felszeletelni.
Hideg is, fel is van vagva, meg tudom is mibol van.

Uff! En gepeltem.
(jo sok hulyeseget, de igy megy ez tobb mint egy ora bicaj utan)