GA úr X-ben Creative Commons License 2001.04.03 0 0 191
Kedves Vik63! Nem kellene kihagyni azokat (és máris nem 0,3%), akik nem tudják a gyermekeiket olyan messzire hordozni, ahol Waldorf iskola van, akik azt hiszik, hogy nem tudják megoldani a gyerekért menést. (Na ez egy gyönyörű mondat volt!)
Ami a költségeket illeti. Azt, ha jól emlékszem, senki nem említette, hogy a befizetett havi hozzájárulás (nálunk 9000 Ft) után, a szülőknek nem kell többet fizetni semmiért egész évben. Ebben minden bennefoglaltatik. Pl: füzetek, rajzlapok, kirándulás, uszodabelépő, a kézműves oktatáshoz minden, vagy majdnem minden -- merazér kifújt tojatot most nekünk kellett vinnünk, bár valószínűleg azért mert egy embernek sok lett volna a 21 tojás. :))
Nos: Ha ezeket figyelembe vesszük, már nem is olyan sok az a kilencezer forint, bár nem kevés. Ennek egy részét azonban a hagyományos iskolákban is kifizetik.
Amúgy nálunk holnap kezdődik a színházi, ma még fél, nagy hét. Az elsősök egy mesét elevenítenek meg, a másodikosok pedig, de ezt már írtam, Szent Erzsébet legendáját. A kölök már izgatott. De nagyon. Most megyek mesélni. Szasztok mindenkinek.
Előzmény: Vik63 (186)