Törölt nick Creative Commons License 2001.03.30 0 0 8
Endi, Zordon, hálás lennék részletekért. Miért szeretitek, hol lehet beszerezni.

Valahogy így:

SuperJPG 3.1
Évekkel ezelőtt floppyn kaptam shareware-ként. Egy hónapig volt használható ingyen, ezután fizettem érte és kaptam hozzá kódot. Azóta ezt használom, az újabb verziókat nem próbáltam.
Megtalálható a http://midnightblue.com/ címen.

Előnye: kis méretű program, kétféle nézete van: egy folder view és key view. Ez utóbbival kategóriákat és al-kategóriákat lehet létrehozni. A directory-rendszer és a kulcsrendszer között gyorsan lehet váltani, és képeket egy-egy ategória ikonjára ráhúzni. Egy képet tetszőleges számú kategóriába lehet beletenni.

Ezzel a módszerrel a képeimet fizikailag időrendi sorrendben létrehozott és elnevezett directorykban tárolhatom (illetve úgy, ahogy jólesik), tartok nem szabályos nevű / helyű directorykban is képeket, a témákat mégis könnyen, gyorsan áttekinthetem. Ezzel a módszerrel egy virtuális válogatásból is könnyen, gyorsan készíthetek fizikai file-gyűjteményt, hogy azt felmásolhassam a memóriakártyámra és vetíthessem TV-n a digit kameráról.

Öregecske a program, szerintem nem teljesen Y2K kompatibilis, de "affordable" :-). Próbálta már valaki az újabb verziót?