Vajk Creative Commons License 2001.03.29 0 0 150
Eloszor nem tudtan, hogy sirjak-e vagy nevessek. Aztan megis ugy dontottem reagalok a leveledre. Mar ha egyaltalan felerek hozzad, oh Istenno."Puff."
Mibol gondolod, hogy nem mentem el nyilt napra? Vegul is tokmindegy, te ezt gondolod es mar velemenyt is alkottal ezaltal rolam. Pedig ha lenne egy csopp eszed, nem tenned. Mint ahogy azt sem, hogy sztarolod magad, mert ez nem az a topic. Tudod, aki fennen hangoztatja sajat tokeletessget, szeduletes IQ-jat, az mindig gyanus(a Camebridgei helyesen irva camebridge-i!).
Foleg ha azt sem tudja, hogy az IQ nem mutat mast, mint hogy milyen hatekonyan tudtal IQ tesztet kitolteni.Semmi egyebet.
Nem vagy te egy kicsit ontelt? Hozzaszolasod tobb, mint haromnegyede azzal telt el, hogy milyen remekszep es remekszoke(ezt gondoltam egybol a hozzaszolasod elolvasasa utan) es remekokos vagy.
De aki valoban az, az nem hangoztatja.....es tud helyesen irni is.(ha mar olyan sokat olvasott, hogy kinos volt neki az irodalomora:))
Meg aztan ha egy icipicit konyitanal a genetikahoz(gimis anyag) akkor azt is tudnad, hogy ket kimagaslo kepessegu szulonek azon a teren igen nagy valoszinusegel a mertani kozepet megkozelito kepessegu utodai szuletnek.(es nem osszeadodik a kepesseg) Vegul is ennek a nem tudasa sem lenne problema, ha nem vernel kenterbe mindenkit. "Puff"

"Talán utánanéznél, és akkor ismerős monentumok köszönnének rád a Waldorf módszerből. "
Fent reszletezett okok miatt nem biztos, hogy te vagy az, aki kioktathatna engem.(De talan meg a gyerkocomet sem)"Puff"

" Mert érettek voltak rá. Nem rendkívüli? "
Egyaltalan nem. Legfeljebb annak, aki masfajta kozegbol jott..."Puff"

"Kezdd el talán előlről az alapos olvasást! "
Erdemeben nem szoltal hozza, csak magadat dicserted.
Aruld el nekem, aki mindenkinel jobban tudtal mindent (sajat elmondasbol), hogy melyik hozzaszolasban volt a valasz arra, hogy mikent foglalkozik a tanar a lemaradt gyerekekkel? Ezt meg normalis iskolaban sem tudom, de ott nem is hirdetik magukrol...

(most piszkalodas jon:))
Elolvasva vegig a betuidet, egy hullo jutott rolad eszembe.
Egy szep, szoke, okos, IQ +150, peckes tartasu puffogo vipera.
Ugye milyen mulatsagos kepet festettel magadrol?
"Puff"

Előzmény: donna (144)