Vajk Creative Commons License 2001.03.26 0 0 113
"Amikor ily módon nyúlunk a gyermek természetéhez, visszavezetjük őt egy korábbi kultúrkorszakba, hiszen az írás maga így alakult ki eredetileg. Ma már nem tudjuk felismerni a kapcsolatot a betű elvont alakja és a kép között, amely a kinézete vagy rajza alapján adódna, de eredetileg minden betű ilyen képalakból keletkezett. Ha megnézzük az ókori egyiptomi hieroglifákat, sok jelet találunk, amelyben könnyen felismerhető az említett tárgy vagy állat, hiszen azt másolták le a lehető legegyszerűbb formában."

Irja a w modszer. Teljesen figyelmen kivul hagyja, hogy a mi irasunk nem kepiras, mert akkor igaza is lehetne. Hibas alapbol pedig hibas kovetkeztetes vonhato nagyreszt le.

"A betűk alakjai és egymáshoz kapcsolódásuk pusztán megállapodás, közmegegyezés kérdése. Az írás az emberi tevékenység és közmegegyezés terméke, ezek révén keletkezett. Ezzel ellentétben a számoknak önmagukban egyértelmű, univerzális jelentésük van. Szoktuk is mondani: "A számokban nem lehet csalódni!"

Ez pedig egyenesen ostobasag, felretajekoztatas !! Ugyanis a szamok leirasa is ugyanugy "kozmegegyezessel" keletkezett. Raadasul az utolso idezete is teljesen teves, mert a mondas lenyege nem a szamok kulalakjahoz kotodik, hanem ahhoz, hogy egy szamtani muveletnek csupan egy helyes vegeredmenye lehet. (ezt elobb mar pedzegettem) Amugy mi az, hogy univerzalis jelentes? Az ly betunek miert nincs univerzalis jelentese es a 4-nek mitol van?

Hu, sracok, en ezen most felbosszantottam magam:)) ez kb olyan okfejtes es tudomanyosan annyira van alatamasztva, mint Olah Andras elmeletei, vagy az, hogy a Foldon a magyar volt az osnyelv.
Inkabb elmegyek aludni es szolok embereknek, hogy olvassak mar el w modszer leirasat es
jozanitsanak ki, vilagositsanak fel: most tenyleg en vagyok a hulye?? Vagy valoban egy elszigetelt elmelet es valoban semmi alapja nincs az egesznek, csupan egy ujabb nyuedzses divat (megha nem is uj..) A nyuedzses kategoria nalam a horoszkopban hives, Nostradamus magyarazatai, tenyerjoslas, szellemidezes,...... es a w modszer.