Vajk Creative Commons License 2001.02.13 0 0 53
tiamat,
megfordult a fejemben, hogy kulon foglalkoznak a gyengebekkel, de mit jelent a kulon? A gyengebb este bentmarad es meg gyakrorolnak egy picit? Mit jelent az, hogy kulon foglalkozik? Es ez vajon nem megy-e a tobbiek rovasara?
Mi a lanykammal most (szeptemberben ) kezdjuk el az iskolat.
Nezegettunk sokfelet, kettannyelvutol az elit alapitvanyin keresztul a Fazekasig es be kell valljam, nagyon nehez a dontes. Mert nem latok ra, mi fogja erni a gyerkocot...
Jopofizast kaptunk az oviban, amikro a kornyekbeli iskolakbol elhivtak a tanitoneniket, ott meg is hallgathattunk egy ket elmeletben kivaloan mukodo dolgot... csak ki tudja, valojaban milyen lesz?
Hogyan lehet lemerni egy iskolarol, hogy jo-e vagy sem?
A W. nekem unszimpatikus torekves. Biztosan azert, mert nem hallgattam Vekerdyt eloben, vagy mert a regi sikolarendszerben nottem fel, vagy akarmiert.
Egy kerdes: teljes felelosseggel mered a gyerkocodet egy olyan iskolaba adni, ami meg nem bizonyitotta a megelheteset? Az, hogy sok "hires" ember W.-be jaratja a gyereket nem mas, mint divat. Mert mitol lenne erv a W.mellett, hogy pl a "jolkepzett" zambo is odajaratja a gyereket? (nem tudom hova jaratja csak azt akartam szemleltetni, a hires embereket nem kell birka modjara majmolni, csupan azert mert tobbszor szerepelnek a hirekben es az ujsagokban, mint a szomszed. Ok is emberek, es nagy tobbseguk atlag alatti tudasanyaggal rendelkezik)

Visszaugorva a megismeres ketelusegere en azt vallom, mivel nem latok bele az orakba, a tanitok-tanarok gyerekekehez valo hozzaallasat sem tapasztalom meg, igy megprobalom olyan iskolaba adni a gyerkocomet, amelyik mar valamit bizonyitott.
A gyerekem fejlodese nem az a resze a korulottem levo vilagnak, amivel jogom lenne kiserletezni.

Előzmény: tiamat (52)