orbanviki Creative Commons License 2001.01.17 0 0 60
Kedevs WWM, kosz a valaszt!

Kedves Osszian, irtad:

"Az Aranyfüst riport önmagában nem lett volna rossz (a két irányzat Nagymestere és Kiszely Gábor interjú-részletek hangzottak el), a körítés azonban szemlátomást a gyanakvás hangulatára akart ráerősíteni :-( "

En nem voltam otthon, videora vettem a musort, ugy neztem vissza. Csak a komuves reszt, es mivel ment tovabb a video, az ez utan kovetkezo "ujsagiro-kozgazdasszal" keszult riportot neztem vissza, a tobbi temat nem is akartam, de lehet, hogy ezek utan megfogom, mert olyanok voltak meg, hogy reformkommunista-reformfasiszta, AVH, Recsk, stb. Az egesz musor kisse propaganda gyanus volt, amely mintha a szerkeszto sajat elmeje kore fonodott volna.

Ami a lenyeg az az ujsagiro es "kozgazdasz" tudatosan ossze-vissza hazudozott az allamadossagrol, de ugy beszelt, hogy aki nem ert hozza, az johiszemuen elhitt mindent, mert egyebkent logikailag fel volt epitve. Miert hazudik valaki tudatosan? Az a riport hulyitette az embereket. A szabadkomuvesseghez nem ertek, nincs rola informaciom, nincsenek hivatalos adatok, igy ott nem tudtam megallapitani, hogy mi az igazsag, de teny hogy logikailag az is jol fel volt epitve, es teljesen hiheto volt. Viszont az ujsagiroval az egesz musor objektivitasa es hitelessege kerdojelezheto meg. Sot maga a musor kerult az osszeeskuveselmelet gyanujaba.

Viszont erdemes lenne a Kiszely Gabor, akirol most hallotam eloszor, konyveibe beleolvasni, mert kisse gyanakodonak, de ugyanakkor objektivnek tunt. Monus Aron interpretalasa egyertelmuen es egyoldaluan gyulolkodo, igy azt nem szabad hitelesnek venni, meg akkor sem ha az eredeti iratoknak netan van alapja.

Bocs, ha mar megint kicsit off topic voltam, csak a tobbi komuves forum mintha mar meghalt volna. Ezert irok ide. Egyebkent orulok, hogy ti akik belulrol latjatok irtok es valaszoltok a kerdesekre.

Előzmény: Osszián (59)