CSab Creative Commons License 2000.12.09 0 0 94
Hát ritka tuskó emberek vannak ezen a topicon. Elvétve olvasom csak a fórumot, szóval nem tudom,hogy ez mostanában mennyire általános...
A homoszexuálisokat el kell fogadni, akinek más véleménye van az meg próbálja meg normálisan megfogalmazni. Mi értelme van az olyan beszólásoknak, hogy "A buzik meg húzzanak a köcsögük szaros seggébe"? Szerintem coito_erGO is csak azért durvul(t) be annyira (mert tényleg sok baromságot írtál, bocs), mert elég bunkó módon szóltak hozzá.
No hozzászólok a témához is:
Én húszéves koromig csak gumival szeretkeztem, és semmi bajom nem volt vele. Szerintem a gumi teljesen kibírható, és tekintve, hogy megóv attól, hogy elszúrd az életed (azért az sem elhanyagolható, hogy 16 évesen nem ejtesz teherbe senkit) egész jó kompromisszum. Meg persze az sem nyilvánvaló, hogy ha egy buliba (ahova persze nem külön azért mész) összejösz egy lánnyal egy éjszakára, akkor az szed tablettát. És valóban, fontos szempont, hogy nem csak AIDS-et lehet kapni, a gomba pedig elég gyakori dolog.
No persze én is azt mondom, hogy gumi nélkül a szex sokkal jobb, bensőségesebb, és tök normális dolog, hogy jobban felizgat, mint gumival (szóval nem kell mindjárt hormonkezelésre küldeni azt, akinek gumival nem (annyira) megy). Ha van egy állandó partnered, és ő is benne van, akkor tényleg semmi akadálya. (Úgy láttam, hogy ha másban nem is, de ebben itt mindenki megegyezett).