hujenick Creative Commons License 2000.11.26 0 0 15
mr.hyde:

orulok, hogy normalisan lehet veled vitatkozni :)

A gumi szerintem nem "tetves-gombas-kurvas" dolog. Eleg, ha a fogamzasgatlasra gondolunk. Tenyleg, te hogy allsz ehhez a kerdeshez? Vedekezzen a no?

Azt mondod, hogy "a gumi a masik lebecsuleset jelenti". Szerintem meg eppen a masik becsuleset jelenti. Hiszen azon tul, hogy onmagunkat ovjuk a betegsegektol, a partnert is vedjuk a betegsegektol, no eseten a gyerekaldastol, es hogy ne neki kelljen hormontartalmu szereket szednie (ez utobbi foleg olyan kapcsolatban, ami nem biztos, hogy eletreszolo...).

Ugy latom, az alkalmi kapcsolatokat nem komalod. Nos, nekem se volt sok ilyenben reszem (nem is lesz), de egy alkalmi kapcsolat nem csak azt jelentheti, amikor a kocsisorra mesz, hanem ha egy kisse alkoholgozos szombat esti buli utan egy frissen megismert csinos lannyal (aki szinten kicsit be van csipve, igy feloldodnak benne bizonyos gatlasok) egymas karjaiban fejezitek be az ejszakat. Es bizony, ha az ember maganyos, es nem direkte ezert ment el szorakozni, akkor bizony nagyon jol tud esni, es nem tudom elitelni. Es ha ilyen helyzetekben van annyi esze a parocska ferfi tagjanak (es nem vette el az eszet teljesen a pia), hogy magara rantsa a gumit, valamint ha a holgyemenynek van legalabb annyi esze, hogy e nelkul ne hagyja magat, akkor nagyon jo dolgok sulnek ki... Es nincs utolag - masnap reggel, amikor az ember eszhezter - a kellemetlen erzes, hogy 1. lehet, hogy elkaptam tole valamit 2. lehet, hogy terhes maradok. Ha ezek nincsenek, akkor egy kellemes elmennyel tobb, nem pedig - sulyosabb esetben - eletunk megy ra.

Persze, aki megteheti, az inkabb talalja meg elete parjat, es eljenek boldogan, betegsegek nelkul. Ekkor persze a gumit se muszaj eroltetni, csak a fogamzasgatlast kell megbeszelni, hogy ki vallalja.

hujenick

Előzmény: mr.hyde (11)