hujenick Creative Commons License 2000.11.25 0 0 9
mr. hyde:

igen. a gumi lehet lyukas, szakadt, ilyesmi. de tegyuk hozza: az esetek igen csekely szazalekaban. (menj at az ovszeres topicba, es olvasd el masok tapasztalatait is...)

a tetvektol tenyleg nem ved

es igen, ha a farkadon van a gumi, akkor a szad tenyleg nincs vedve.

es igen, az ember legyen valogatos a partnerek tekinteteben.

Konyorgom, ne beszeljetek mar le az embereket (foleg, akik ugye az indexes forumokat olvassak: a fiatalok, akik koreben joval nagyobb az alkalmi kapcsolatok aranya, ezert veszelyeztetettebbek is) arrol, hogy legalabb annyi vedelemben reszesuljenek, amennyit a gumi nyujt! Termeszetesen itt nem arrol beszelek, amikor mar honapok, netan evek ota egyutt vannak, ott tenyleg mindegy, hogy gumival, vagy anelkul (persze fogamzasgatlas szempontjabol nem).

De!! A gumi ved nagyon sok szexualisan terjedo betegsegtol, a nem kivant gyermekaldastol!

Te, es sok mas gumi-ellenes rontsatok el az eleteteket nyugodtan, es ti legyetek azok, akik majd jol megbetegszenek, meg honapokig vakaroznak gombas fertozesektol, stb., stb.. Iigen, lehet, hogy pl. 1:200 az arany, de inkabb elkerulom az eselyet, hogy en legyek az az 1, es szerintem, akinek kis esze van, az hasonlokeppen gondolkodik. Mondd oszinten, te lattal mar AIDS-es embert? Aki a halal szelen volt? Lattal? Nem hiszem. Ha lattal volna, nem beszelnel ilyen badarsagokat.

Persze, persze, a gumi okozhat irritaciot, kellemetlen szaga van, stb... De nem mindenkinel okoz irritaciot, nem mindenkinek okoz olyan nagy kellemetlenseget a szaga, plane, ha tudja, hogy joval nagyobb biztonsagban van vele, mint nelkule.

Es ne mondd mar, hogy szazadannyi az elvezet... ha megis, hat ott veled van baj baratom...

hujenick

ui: bocs, ha kicsit ideges voltam

Előzmény: mr.hyde (8)