műláb Creative Commons License 2000.11.10 0 0 19
Hi mindenkinek!

All!

A Lancia Delta GT 1.6-os turbómotorjáról és egészében akocsiról ki mit hallott jót- rosszat??????

2.0.T.ie.!

Épp most olvastam a Magyar Bazárban 2 db hírdetést:egyikben Croma 2.0.TD, a másikban 2.0.TDi-t hirdettek!Én úgy tudtam, Cromából csak 1.9 és 2.5-ös Dizli van.Ráadásul a 2.0 TDi '93-as volt és asszem full.
Ja, és volt egy harmadik:(nem poén)2.0 T.i.e.Cromát valaki MTZ traktorra cserélne.Nem Te vagy az?(az uccsó mondatot nem keel komolyan venni :D ) )
Ja, a Dedra 2.0 T.i.e-ben is olyan moci van, mint a Tiedben?
PS1: 2.0.T.i.e.= Jutka?(má csak az emilcímed miatt)
PS2: Még egy ilyen béna smile-t.....

Ave!

Szintén a mai Bazárban van egy Gt turbo asszem 570 -ft-ért, 86-os, felújított motorral, Szombathelyen.Amúgy ismerem az eladó srácot régről, elképzelhető, hogy a torka is véres a kocsinak, mert nagy spiller, sz*rból szokott várat építeni.Nem tom, megéri-e az árát, egyébként gyönyörűszép színű,királykék a gép.
Szal, ennek már vízhűtéses a turbója, vagy még Phase 1 lehet?
Ja, Ave!És egyébként én vagyok az a figura, aki néhány hete privátban zaklatott GT turbo ügyben.Marhára hálás vagyok, amiért időt szakítottál és reagáltál rá.Ha ne adj'Isten személyesen találkoznánk, egy seritalra a vendégem vagy!Mégeccer kösz az eddigieket!!!És ha következetes akarok lenni az eddig általam írottakkal kapcsolatban,akkor hadd kérdezzem meg:a Super5 csak egy felszereltség, vagy az összes GT turbo Super5, esetleg én vagyok fogalomzavarban?Máhogy Super 5 GT turbod van …..

Joe!

Bocs, fogalomzavarban voltam, nem tudtam, hogy a turbós 164-ben nem ugyanaz a motor van, mint a 155-ben.
A tied 16v? Egyik nagyon jó cimbimnek is van egy '97-es 1.8.T.S 155-e, de az csak 12x le., még 130 sincs.De nagyon szakít…

Télleg, ALL!!!

A Fiat Uno turbóját a víz hűti?