Celtic woman Creative Commons License 2000.10.05 0 0 67
Fut ez a topic máshol is, érdekes, hogy mennyire más mindegyik...
Kőbán Rita eddigi sportteljesítményeit senki nem vitatja, de ezen nincs is mit vitázni, ott vannak neki az érmei. Én tulajdonképen a mostani sportteljesítményébe se fogok belekötni, nyilván nem volt könnyű 1éves kihagyás után visszakajakoznia magát a világ élvonalába, mert egy olimpiai döntőig eljutni igenis ezt jelenti.
Csak nagyon szomorú, hogy úgy néz ki, az a bizonyos k4-es döntő utáni nyilatkozat nem hirtelen felidulásból, vagy kimerültségből stb. született. Kőbán Rita azóta sem mutatkozott együtt csapattársaival, és beszélni sem volt hajlandó a dologról. Visszavonni a döntő után elhangzott szavait, vagy bocsánatot kérni meg végképp nem.
Namármost, ha megalapozott, szakmailag alátámasztott véleménye van, akkor álljon ki szépen, és mondja el, vállalja az interjúkat, és hallgassa meg a másik három versenyző, vagy az edző véleményét is. Enélkül ugyanis csak egy hisztériának tűnik az egész, aminek a sportban nincs, a csapatsportban pedig végképp nincs helye. És lehet, hogy annak sincs ott helye, aki előadja.