Vimes Creative Commons License 2000.10.04 0 0 607
Na es ez a mai Nemzeti Sportbol"?

"- Túl sokat olvashattunk a doppingról... Kilenc versenyző akadt fenn az ellenőrzés rostáján, többségükben román és bolgár súlyemelők. Olyan híresztelések is elterjedtek, hogy a súlyemelés további szerepeltetése a programban kétségessé válik, mint ahogyan 1976-ban és 1988-ban is akadtak már ilyen hangok.

- A súlyemelés éppen azért került nehéz helyzetbe, mert rendkívül komolyan vette az ellenőrzést, mondhatnám, valamennyi olimpiai sportág közül a legkomolyabban. Kis túlzással, saját maguk jószándékának, igyekezetének és következetességének az áldozataivá váltak. De nem, határozott a véleményem, hogy egyfelől a nemzetközi szövetség, amelynek Aján Tamás a főtitkára, szakszer?en és sikeresen kezeli a problémát, megnyugtató megoldást találnak, és a sportág marad. "

Most ezek szerint, ha a tobbi sportagban is ennyi ellenorzes lenne, akkor ott is ilyen sok doppingolast talalnanak? Kicsit mellefogott Schmitt Pal ur. Szerintem az egesz cikk ondicsoito, es kicsit nyalas. Plane ahogy miniszterelnokunket emliti. Valahogy Goncz Arpad olimpiai latogatasai jobban tetszettek, nem volt annyira eroltetett.

Mar irtam egyszer CJ Hunter eseterol, allitom, hogy annyi ugyet eltussolnak a nem zetkozi szovetsegek, amirol meg almosdni sem mernenk. Innentol kezdve eleg valoszinusitheto, hogy az olimpia elotti "hirtelen"erulesek mit jelentettek tobb sportolo eseteben is.