Bure Creative Commons License 2000.10.03 0 0 48
Kőbán nem most volt életében először bunkó, mindig is ilyen volt. Egyrészt alaptermészete, hogy mindig az áldozatnak állítsa be magát, az ilyen nőktől eleve rosszul vagyok. De mesélek még egy sztorit, ami újabb adalék Kőbán negatív személyiségéhez.

Atlantában még a Csepel SC kajakosaként lett olimpiai bajnok. Az olimpia után eldöntötte, hogy visszavonul, bár még élő szerződése volt az egyesülettel még legalább egy vagy két évig (ezt pontosannem tudom, de futó szerződése volt). Az egyesületnél azonban - mivel az első női és első kajakos olimpiai bajnokuk volt - akceptálták a döntését, kifizették, kapott egy házat is a Csepeltől (most is ott, Csepelen lakik), mondván, hogy egy ilyen sportoló, mint Kőbán, megérdemli.

Rituska egy évig pihizett, majd úgy döntött visszatér, hogy ismét olimpiai bajnok legyen, és...és aláírt az UTE-hoz... Mindeközben folyamatosan adta a Nemzeti Sportban a primitívebbnél primitívebb interjúit, hogy nem tud megélni, nem tudja kifizetni a villanyszámláját, havonta egy cd-nél többet már nem mer venni, pedig mennyire szereti a zenét, meg hogy a házát is sajátkezűleg építette fel...

Úgyhogy engem egyáltalán nem lepett meg vasárnapi produkciója, csupán annyi történ, hogy hozta önmagát.