Daniella Creative Commons License 2000.10.02 0 0 19
Nekem sem tetszett Rita nyilatkozata. Enyhén szólva fel voltam háborodva. Ez az egyik legsportszerűtlenebb kijelentés volt, amit valaha hallottam. Ez egy csapatverseny volt, ahol nem lehet mindenki olyan jó, mint ő, arról nem is beszélve, hogy milyen hajó verte meg őket. Ez nem szégyen. Lehet, hogy ő bírta volna még, de ha annyira jó, akkor miért nem mutatta meg, hogy mit tud kajak 1-esben? Ott nem voltak csapattársak, csak egyedül volt, nem függött senkitől. Egyszer már tett egy számomra nagyon unszimpatikus nyilatkozatot, amikor azt mondta, hogy utálja, ha a szurkolók körülállják, és közben fogdossák. Erre a csapattársa gyorsan rávágta, hogy nagyon sok mindent köszönhetnek a szurkolóknak, és az ilyen dolgokat el kell viselni, hiszen azért csinálják, mert szeretnek minket. Akkor láttam, hogy Kőbán lehajtja a fejét, enyhén szólva elszégyellte magát.
A kardcsapat jutott eszembe, amikor a négy közé jutásért kiestek, mert az egyik magyar fiú nagyon rossz formában volt, aki elnézést kért is a csapattól, erre a többiek megvédték, hogy nem mindig lehet jó formában az ember, és ez a srác (sajnos nem jut eszembe a neve) tett már annyit a csapatért, sok győzelmet köszönhetünk neki, hogy ne haragudjanak rá.
Ettől függetlenül Kőbán Rita tényleg az egyik legjobb kajakos, sokáig bírhatja még, és az is igaz, hogy sok kajak 4-es győzelmet neki köszönhetünk, de el kell fogadnia, hogy sajnos nem mindenki olyan jó, mint ő.

Daniella