kzt Creative Commons License 2000.09.25 0 0 25
Hali,

a riportot nem olvastam, csak a sajat, statisztikailag nem szignifikans mintamra tamaszkodom.

S ott feketén-fehéren kiderül, átlag anyáinkban több a szemérmesség, a szégyenlős zavar, a félénkség, a tapintat, az odatartás(!)(nem odaadás), a beletörődés, a szimuláció, mintsem hogy instruktora legyen egy nagyra nőtt mamlasznak.
Nem az anyanak, inkabb a partnernak (szereto, baratno) lenne a feladata ez. Anyucit itt mar ki lehet hagyni a jatekbol :))). Egy ertelmes 16-17 eves lany mar nagyon jol tud tanitani, illetve tudja hogy neki mi/hogyan jo.

S Te még azt kérded, vállalkozik, vállalkoznak-e tanítani a barbár horda többségének e dicstelen példányát? De mégis, hogyan?
Miert is el egyutt egy barbar horda dicstelen peldanyaval? Nem jutott jobb neki? Lusta volt jobbat keresni, huje volt es terhes lett, vagy nem kellett masnak? Egyebkent mitol lenne jobb a ffi,, ha senki nem mondja meg neki? A legtobb ember egyebkent egesz jol reagal az egyszeru de ertheto instrukciokra.

szerintem, fogalmad sincs, mi jár párod fejében, miközben azt hiszed, jól kened.
Tenyleg nincs. Ezert szoktunk errol beszelni. Az is elofordult, hogy o sem tudta hogy nem az igazi amit csinal, azt pedig en mondtam meg neki. Kicsit csodalkozott, de aztan rajott, hogy jobb ha szolok, minthogy unalmamban a tevet nezzem a valla folott. A vilag marcsak ilyen, ha szeretnel valamit, akkor erdemes szolni. Lehet hogy hallgat ra :))).

Azt hiszem, Te is, jómagam is, aligha hinnénk a fantáziájuk kivetítőjén pergő képeknek, jeleneteknek…
Ezt nem tudom, hiszen nem latok a fejebe. De igyekszunk az ilyesmirol beszelni, mert szeretnenk reszei lenni egymas fantaziainak. Szvsz ha nem tudok errol egy lannyal kommunikalni, akkor az azt jelenti, sokaig nem fog tartani a kapcs.

Lanyok es kibeszeles:
egy volt bnom mondta: Elmondunk, de nem mindent... nehogy meg a vegen kedvet kapjon a pasimra. Egyebkent ha megkerdezed, hogy milyen volt a regi pasija, akkor kb. latszik hogy az o noi szemszogebol mi a fontos...

Előzmény: RIPityom (24)