Inner Circle Creative Commons License 2000.09.21 0 0 56
Nem csak az olimpia kemény verseny, hanem EB, VB, satöbbi is. Amíg ezek lesznek, addig a legjobbként távozni akaró versenyzők is lesznek. Mit lehet csinálni, tiltsuk be őket, aztán majd feketén úsznak, mint a kakasviadalon? Látom magam előtt az újságokat: "Botrány! Újabb úszóbandát lepleztek le, állítólag politikusok is érintve vannak! Az ügyészség 200 hátért és 400 váltóért emel vádat!" :)))

Komolyan, a versenyzés óriási erőfeszítés, de csinálja bárki is, akinek nem ez az élete? Főleg saját magukért csinálják, a mi tombolásunk csak a bónusz. Egérke is abbahagyta, mikor elege lett, holott fizikailag szerintem simán ott lehetne még Sidneyben.

(Igaz, ezt csak egy felnőtt tudja megítélni, ami a gyerekeket illeti, főleg a tornászlányoknál már komoly kétségeim vannak a verseny etikusságát illetően.)

Ami az üzleti élet és a szurkolás összefonódását illeti: ma dühödten közöltem a sárga esőköpenyt viselő pizzás fickóval, hogy a fenébe is, a koreaiak vezetnek. A kínaiak meg az asztaliteniszezőinket búcsúztatták. Visszatérve a szobába, valaki csendesen megjegyezte: "Bátor ember ez a pizzás, hogy most Budapesten sárgában mert az utcára menni!" :)))

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (53)