monic Creative Commons License 2000.08.30 0 0 247
"Ha konkrétumok érdekelnek, majd úgyis elmegyek valamikor szétnézni, leírok pár konkrét árat, ha jól látom szept. 15-én jössz, addig biztos. "

Hát elég meggyőző volt az is, hogy ketten egymástól függetlenül (?) 400-500 FIM-re becsültétek a minimumot :-)
De persze ha konkrétabbat mondasz, azt nagyon megköszönom.

Megnéztem a sportbizomanyit, kisírtam, hogy levigyenek a raktarba a tavalyi kabátok közé, de csak egyetlen fazont tudott 21*** HUF-ért mutatni az eladó hölgy, a használt kabátok nagyon el vannak még dugva. (A nyár eleji 1 FIM = 43 HUF alapján 21500 HUF = 500 FIM, úgyhogy kabátot kint veszek:-)

Viszont még nincs semmi vízálló cipőm. Arra gondoltam, hogy vennék egy túracipőt (könnyű téli bakancsot), a kedvesemnek van egy, és állítólag egy téli túrán öt óra kemény hóban gyaloglás alatt, amikor már monden cipő feladta a szolgálatot, ez akkor sem ázott be. Persze most még van egy pár napom, addig megkérdeznélek benneteket a cipők áráról is.

Ja! Meg arról, hogy a finnek mennyire dohányoznak? Az utóbbi időben nagyon nehezen veszek levegőt dohányfüstben, és ha egy ici-picit is meg vagyok fázva, akkor kifejezetten fáj az orrom és a tüdőm tőle.

Ugye folyik még itt finn oktatás ;-)
Szertném megkérdezni, hogy vannak finnül a hét napjai, és a számok, kb. 5000-ig. Meg még ha valaki tudja, hogy kérek élesztő nélküli kenyeret?
Ha eszembe jut valami még megkérdezem.

Moni(c)

Előzmény: Törölt nick (242)