szalka Creative Commons License 2000.08.29 0 0 237
raki,
Nehogy ugy erezd en is neked tamadok, csak fel szeretnem hivni az itteni ruhazkodassal/divattal kapcsolatban a figyelmedet valamire.

Valahol ott van a problema , abban, hogy nem talalsz magadnak elegge divatos meno cuccokat itt, mert nem jo helyen nezed, ahogy irtad:
" A belvárosi igényes boltokban még nem jártam, mert előg volt megnézni az árakat a kirakatban :-) "
Hat igen itt van a kutya elasva, en is sokaig csodalkoztam diszkokban vagy egyszeruen csak az utcan, hogy ezek a finn nok mindig olyan jol neznek ki, de en ilyen cuccokat szinte nem is lattam uzletben, amit hordanak. Ez azert volt, mert en is csak az legolcsobb uzletekben jartam, az igenyes uzletekben maximum akkor, ha mar a learazasi idoszak vegefele jart, hogy mar 70, vagy tovbb %-al voltak learazva a cuccok. Csakhogy addigra, marcsak szinte az olyan ruhak maradtak meg , amik senkinek sem kellettek. Aztan elmentem egyszer evszak elejen egy igenyes boltba es egybol rajottem, hogy hat igen itt vannak azok a jo goncok, amiket a divatozo fiatal lanyokon latni, csakhogy eleg borsos osszegert.

De ez otthon es mindenhol igy van, vagy veszed az olcso cuccot, ami aztan lehet, hogy nem olyan divatos,sot szar minosegu, vagy ugy dontessz, hogy te divatozol meg kifizeted a minoseget az viszont tobbe kerul.
Finnorszagban ez a arkulonbseg nem a minoseg teren van , hanem a foleg a kinezet teren. Azaz az olcsobb cuccok is atlagban jobb minoseguek mint otthon, hanem esetleg kevesbe divatosak.

Előzmény: Törölt nick (233)