Törölt nick Creative Commons License 2000.08.29 0 0 233
szálka:

Természetesen a leértékelések időpontjával kapcsolatban igazad van.
Ettől függetlenül lehet rá alapozni, mert a téli leárazás bőven a tél vége előtt kezdődik a nyári pedig bőven a nyár vége előtt kezdődik. Tehát amit veszel, még hordhatod egy ideig.
Cipő például olyan dolog, ami kevésbé évszakfüggő ( mert nem csak a sárban kell a cipő, hanem az épületen belülre is, célszerűen nem ugyanaz a meleg, mint kint. ).

Nekem nem a minőséggel volt gondom, hanem, ahogy te is írod, a kinézettel. Jellemző erre a dologra, hogy a nem sport cuccokon kívűl csak nagyon kevés ruhát tudtunk itt venni. Ez főleg akkor látszik, amikor már 70%-ot engedtek az árból és mégsem kell.


Itt ahogy en latom foleg sportruhaban a praktikussag dominal, azaz arra a celra felejen meg amire veszi az ember, mert mondjuk -30 fokban tobben szamit az, hogy ne fazzak, ne vizesedjen at a ruham/cipom, mint az, hogy menon nezzek ki.

Ez igaz, de van egy olyan opció is, hogy ne fázzak, ne vizesedjen át _és_ menően is nézzek ki :-)
És ha már választani lehet... :-)

A minőséggel, mármint ha a minőség alatt a tartósságot értjük, nekem sem volt gondom. Bár az igazán jó téli cuccok és ha jól vettem észre, most a téli dolgokról van szó, iszonyú drágák.

Előzmény: szalka (232)