szalka Creative Commons License 2000.08.29 0 0 232
Igen teny, hogy itt ha learazas van , akkor az nem 10-20 %-ot jelent, hanem 50-70 % minuszt is jelenthet, ha nem konkret elkepzelese van az embernek, es nem surgos, akkor erdemes erre alapozni.
Csak egy problema van, hogy az evszak kozepen/vegen vannak ezek a nagy leertekelesek, teljesen logikusan. Azaz barki barmikor idejon osztondijjal fel vagy 1 evre, annak tuti keso mar a learazaskor elkezdeni beszerezni az adott evi meleg ruhat.
Aki itt van tobb evig annak erdemes ezeken vasarolni, hiszen ha mar abban az evszakban nem is tudja kihasznalni a cuccot, remekul jo lesz az meg jovore.

Kulonben meg szerintem meg nagyon jo minosegu ruhakat lehet itt kapni, ez halmozottan igaz a sport ruhazatra.
Ez a jo minoseg itt tenyleg a minosegre(nem kinezetre) ertendo azaz:
- tartos:nem megy szet 1 honap vagy egy evszak alatt,ha veletlenul megis, akkor suru bocsanatkeres kozepette kicserelik
- tenyeg vizallo, amit annak adnak el, tenyleg lelegzo stb.

Csakhat itt mas a divat es ezert aki az otthoni sportruhazat benetton szineit/fazonjait szokta meg annak elsokorben nem biztos, hogy tetszik az itteni szin es formavalasztek.
Itt ahogy en latom foleg sportruhaban a praktikussag dominal, azaz arra a celra felejen meg amire veszi az ember, mert mondjuk -30 fokban tobben szamit az, hogy ne fazzak, ne vizesedjen at a ruham/cipom, mint az, hogy menon nezzek ki.
Pl az itteni teli bakancsomban lehet, hogy otthon nem lennek divatos, de otthon nincs is szukseg olyan melegsegu/soha at nem azo teli cipore, meg arra hogy tenyleg ne csusszon a tukorjegge alakult teli jardan.

Előzmény: Törölt nick (231)