WWGY Creative Commons License 2000.08.21 0 0 267
Sziasztok!

Ricsi vagyok, a Wild West ultracsoport egyik alapítója és vezetoje. Eddig nem szóltam hozzá a topichoz, csak csendben szemléltem az itt történéseket, de most néhány soproni írására reagálnom kell. Nem City Boy-ról van szó, o ugyanis véleményem szerint korrekt beszámolót írt, bar az 1000 feletti soproni létszámot azért kicsit soknak érzem.
Az azonban felettébb idegesít, hogy olyanok papolnak most az ultraságról, akik vagy itt sem voltak (jellemzo, most ok a leegnagyobb soproniak...), vagy fél éve még valami Anti Matáv Group megalapításán fáradoztak. Most meg lám lám, Hajrá Matáv...
Megértem City Boy indokait a City Boys homepagen, miszerint nem volt más lehetoségük a fejlodésre, de gondolom Sopronban o az az ember, akire az egész szurkolótábor felnéz. Egy két embertol már hallotgtam róla, elmondások alapjám korrekt ember lehet, aki él hal a csoportjáért. De ilyen Hool féle kis köcsög ne papoljon itt az ultra szórol meg a jelentésérol. Fél éve még talán Matáv telefont sem használt, most meg a legnagyobb Matávos.
Majd kiderül, megérte e átállni a telefonbosokhoz, de szerintem egy igaz ultra sosem pártolna át a gyulölt ellenséghez, játszon bármelyik osztályban is a csapata.
Mindenestere most mi következünk a visszavágón. Ígérem, nem okozunk csalódást.
Na ennyi, üdv mindenkinek.