Gabo_d Creative Commons License 2000.08.21 0 0 266
"Nem Gabó, fölösleges leirnom.
Vannak olyan arcok a Magyar pályákon, akiket ha nem ismersz, azzal magad minósited!

FTC-SRK, Hypós, Birkás
UTE-Szöke, Kende, Pintér
Kispest-Rózsás, Copfos
Diósgyőr-Etóka

Ők gyakorlatilag már élő legendák. Ennyi."

Na azert annyira nem erdekel a tema,de Hypos,Szoke,Pinter,Copfos nevet hallottam mar.

A tema a most szajhoskodo soproniak szovegelesehez is kapcsolodik:
Miert minositi magat az aki nem ismeri a fentebb megnevezett arcokat?Az mar nem ember,akit total hidegen hagy ezeknek az allatoknak a szemelye.Kurvara szarok a Hypos fejere,meg a tobbiekere.A faszomat erdeklik olyan vandalok,akiknek az a hetvegi programja,hogy mobiltelefonokkal iranyitjak az IQ nindzsakbol osszetoborzott hordajukat.Ez okoz nekik oromet????

Felnott ember,es a balhezasban talalta meg az eletceljat.Nektek ok az istenek.Altalanos nyolcat elvegzett emberkeket lehet,hogy folporget,hogy bunyozhat,hogy a Hyposek segget nyalhatja,de engem(es meg sokezer embert) hidegen hagynak.En nem fogok felnezni egy szakmunkaskepzobol is eltanacsolt baromra,csak azert mert nagy darab es bunko.Az allatok ertekrendjeben,es eleteben dominal csak az a teny,hogy az egyed mennyire eros.
Lattam en a nagy huliganokat az Ulloin is.Aztan elgondolkoztam,hogy vajon milyen szintu oktatasban reszesultek,hany evesek,mi az eletceljuk,mi motivalja oket?
Volt szerencsem hallani nyilatkozni az altalad Istenek-kent aposztrofalt emberkeket.Keresgeltek a szavakat,makogtak,meg sem tudtak nyikkani,es azert vagyok hulye,mert nem ismerem,es nem istenitem ezeket?Ugyan mar...

Ez a felmeztelenre vetkozeses enekles,meg tenyleg a balkan.Egyet ertek a bala,Mr_Drunken es King altal beirt dolgokkal.

Ti meg azt hiszitek csak az szereti a csapatat,aki hetvegenkent ot embert megver,ittasan randalirozik a vonaton,es festeget egy draperiara.Emberek,terjetek mar magatokhoz!
A klubszeretet,es a foci szeretetet nem igy kell lemerni,de nektek magyarazhatok...

Gabo
HAJRA ETO&MU!!!

u.i.:ti,az igazi szurkolok szoktatok a mas csapatba igazolt,egykoron nalatok nevelt es jatszo sracokra "Kurva anyad..." stilusu rigmusokat zuditani,olyanokra,akiket ket honapja meg eltettetek