-King Creative Commons License 2000.07.13 0 0 86
Barataim!

Latva a letargikus hangulatot, es a soproniak tultengo onbizalmat, ugy dontottem, hogy megis megujitom a DK 2.0-as nickemet, es elmondom a velemenyem.

Eloszor is:
ETO - Sopron derbi eddig 4-szer volt az elso ligaban, mind a negyet az ETO nyerte, pedig abban az idoben is ezer sebbol verzett a gyori foci.
Masodszor:
Az ETO-bol rengeteg jatekos tavozott, de ezek kozul csak Csiszar volt, aki biztos tagja volt a kezdo csapatnak, erte meg nem nagy kar, na meg Herceg, aki, ugy tunik, sosem fogja atlepni a sajat arnyekat. Egy goleros Balla sokkal tobbet er, mint egy gyors, de toketlen Herceg. Gyengulni gyengult a jatekosallomanyunk, na de kinek van ma Magyarorszagon jo jatekosallomanya?
Harmadszor:
A Matav eddigi egyetlen epkezlab igazolasa Salagean, o viszont mar regen nem bir tobbet tobbet futni 50-55 percnel. Ot leszamitva, az tovabbra is egy NBII-es csapat.
Negyedszer
Arra is kivancsi vagyok, hogy a Matavnal (+Tatabanya is) meddig tart a lendulet (penz). Nem kivanom a soproniaknak, hogy igazam legyen, de lattunk mar egy-ket nagy feltorest es gyors eltunest a magyar mezonyben (BVSC, Stadler, DFC, vagy SLC is).
Annakidejen az SLC is leselejtezett ETO jatekosokkal toltotte fel a keretet, aztan ket evig birtak csak az elvonalban.
Otodszor
Nyiregyhazan es Szombathelyen meg annyi penz sincs, mint nalunk, ezt a ket csapatot kotelezo megelozni!
Hatodszor
A Kispest alig birta dontetlenre hozni a BKV elleni edzomeccset. Kispadjukon a simulekony termeszetrol hires Tornyival, aki garantaltan nem fogja vegigbirni az egesz szezont kispesten sem. Oket is kotelezo oda-vissza verni meg egy gyenge ETO-nak is.

Ez maris negy csapat, aki mogottunk vegez (Matav, Nyirseg, Hali, Kispest). Hol itt a kieses?