Pityu ETO Creative Commons License 2000.07.13 0 0 82
Hi srácok!
Rég jártam erre, látom a soroniak továbbra sem tudnak meglenni nélkülünk.
Lenne egy lényegretörő kérdésem: tudja valaki, hogy kivel játszik majd a továbbiakban az a két csapat amelyik kiesik? Az első 6 az ok, de a 7., 8.? Lesz majd a tavasz végén két osztályzó és ennyi? Vagy a második körben játszik majd az NBI/B-ből felkerültekkel? Mert nem mindegy.
Végre pozitiv dolgok történtek, a Starek lehet, hogy marad, bár még nem tuti. Én nagyon értékelném ezt, védelmünk legalább kicsit acélosodik. Szeretett klubbunk nem ad ki féléves bérletet, állitólag azért mert ha kiesünk félnek, hogy akkor nem vesz a második félidényre bérletet majd senki

Kicsit fel kéne pesdíteni a topicot: mit szolnátok egy tippversenyhez? Persze csak a játék kedvéért, hiszen komolyan senki sem ismeri az erőviszonyokat, mielött láttuk volna a csapatokat. Tippeljük meg a csoportunk végeredményét esetleg megtoldva azzal, hogy hol hány pontot szerez az ETO.
Szerintem a Fradi, Lombard, Újváros ellen max 3-4 pont, Sopront csak verjük oda-vissza, itthon a Kispest, Nyirseg, Hali ellen 7-9 pont, idegengen ellenük talán 2-3, ez összesen 20 pont körül van, talán elég lesz. Egy optimista tippem:
1.Dunaferr
2.FTC
3.Lombard
4.Kispest
5.Sopron
6.ETO
7.Nyirseg
8.Haladas
Na mit szóltok? :)