Norboi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 7
Sziasztok!

Szóval az átvétel óta (ápr.7.) már belement majdnem 13000 km, és szinte csak jókat tudok mondani az autóról, azt a pár zörgést leszámítva, ami a rendszámtábla rögzítéséből adódott.
Jól fogyaszt a gép, a múltkor egy hosszú út alkalmával 5.9-es fogyasztást mértem 100 km-ként Kmét-Nagykanizsa távon, oda 110-es vissza 90-100-as tempó mellett, ami azért nem rossz a géptől, főleg hogy kicsit doboz.
A gyári adat szerint a végsebessége az 1.9D motorral 142, de nekem ár sikerült 150 körül is autózni vele, de még ekkor sem erőlködött, igaz ezt nem is gyorsasági célra vettük.
Célja: a variálhatóság, meg hogy elfér benne a család + a csomagok, a tolóajtó nagyon ötletes és jó megoldás, csak kár hogy nincs a másik oldalon is, mint a Kangoo-ban.

Épp most építtetem bele a hangtechnikát, ami ha minden igaz kárpitozással együtt a 7végére kész lesz! Remélem szépen szól majd a 6 hangszóró is.

Egyébként ha valakit érdekel a hangszórók, hangládák elhelyezése, úgy hogy a csomagtér mérete se csökkenjen, akkor írjátok ide!

A hátsó üléssor tök jó, hogy 10 centivel magasabban van mint az első, legalább ki lehet látni előre a sofőr mögül is!

A motor járása is igen kultúrált, belülről egyáltalán nem lehet hallani a dízelhangot, kívülről se hangos (a VW olajosa hangosabb:TDI).

Hellóka!

Norboi

ps: jók a kis oldalüvegek (jól kering a luft), csak ne felejteném el állandóan becsukni!