parmalat Creative Commons License 2000.07.04 0 0 304
A friss hír: Ördögh az ETO-t választotta, holnap már itt is edz. A Kiskőrös is hívta, ám végül a győriek mellett döntött. Hála istennek! Ő azért nagyon kell ebbe a csapatba. Így viszont kérdésessé válhat Buceschi jövetele, mert mint már a cikkből is kiderül, két emberre jelenleg nincs pénze az egyesületnek. Én azért bizakodom, mert a szóbeli megállapodás vele is megvan.
Egyébként tegnap a Tóth Laci papírján az alábbi keret szerepelt: Szabó I., Varga Z., Kemele a kapuban, Konkoly, Kovács Zsolt, Bálint András a balszélen, Bognár I., Kányai beállóban, ide várta még Buceschit, Bősze és Iváncsik T. a jobbszélső. Frey valamint Szabó P. a balátlövő, Bognár R., Nardai Péter, Németh Norbert, Szabó Balázs a négy irányító, míg Lehmann és Struhár a jobbátlövő.
Az átlagéletkora ennek a csapatnak 20,4 év, amelyen azért most Ördögh "javít".

barca 8!

Bárdosit remélhetőleg felveszik a Testnevelési Egyetemre, tavaly csak egy pont hiányzott neki, elvileg már akkor sem lett volna itt. Kis G. biztos Battára megy, bár ki tudja, hogy Hoffmann doktor, a menedzsere mit talál még ki.
Kovács Petit Pécsre próbálták elpasszolni, úgy, hogy az egyetemre is beteszik, végezzen el valamit, de mivel nyolc osztályon kívül más iskolája nincs, tehát még érettségije sem!, nem valószínű, hogy összejön. Szó volt arról, hogy az apja kiszerzi Svédországba, de most már ez sem biztos.

parmalat