Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.07.01 0 0 283
Timi
Te láttad játszani a Valenciát és ismered az összeállítását? Meglehetősen erős. Néhány éve BEK-et nyert, úgyhogy hidd sem ő nem gyenge, sem a KEK nem volt gyenge, de idén majd meglátod. Persze kívánom, hogy nyerjétek meg mert ,égiscsak ti képviselitek a magyar szineket, de azt te sem gondolhatod komolyan igazán, hogy nem gyengültök meg. Sávolt nem rossz és Csíkos is tehetséges, dehát azért a távozókkal és Raduloviccsal nem említhetők egy napon most még. A spanyol bajnokságot meg soha nem tartottam egyenrangúnak az általad említetettekkel. Az ETO-nak mégis az lenne legjobb, ha odaigazolna, hiszen így nem egy közvetlen riválisunkat erősítene. Mivel ETO-rajongó vagyok, gondolom érthető, ha nem szeretném ha Újvárosba menne. Különben a szövetség ismét korrekt döntést hozott. Az Újvároson meg már az egész magyar kézilabda társadalom röhög. Mármint a vezetőin.

Az igazolásokból, úgy látom, hogy az Orosháza jövőre hasonló szerepet fog betölteni az ETO életében mint a Vác a Fradiéban. Különben inkább az 5-6 helyre van szerintem esélyük.
A Cornexi megint alaposan bevásárolt az NS szerint Kurucz, Lőw, Laczó, Őri A. , Gyuska, Nikolics, Csenki J., Wolf, Lánczos is hozzájuk megy valamint marad Németh Helga is. A 4-5. helyet megszerezhetik szerintem.

Előzmény: Mtimi (277)