Leki Creative Commons License 2000.06.23 0 0 258
Egy érdekes cikket találtam ma a sportfórum.hu a "nőkereskedelemről":

"A bajnoki aranyérem igencsak megnövelte a keersletet a Herz-FTC játékosai iránt. Az már szinte bizonyos, hogy a csapat két átlövője, Deli Rita és Brigovácz Nikolett együtt folytatja - de más társulatban. A Bajnokok Ligája-győztes osztrák Hypo Niederösterreich alaposan átalakul a következő szezonra, s Gunnar Prokop menedzser magyarokkal szeretné pótolni távozó exlitván sztárjait. A zöld-fehérektől távozik a román légiós, Cioculeasa, a kapus áráról is érdeklődött az osztrák bajnok, ám a legnagyobb veszteség, hogy az irányító-csapatkapitány Kökény Beatrix visszavonul. A pótlás egyelőre nehézkesen megy, egy tény: Takács Gabriella a dunaújvárosi és székesfehérvári kitérő után visszaérkezik a Népligetbe, s igencsak valószínű, hogy a Dunaferrtől egy év után távozni készülő Farkas Ágnes újra Fradi-mezbe öltözik.
Az ezüstérmes Győri Graboplast ETO legnagyobb erősítése, hogy Pálinger Katalinon kívül egyetlen maghatározó játékos sem távozik a csapatból. A kapus új állomáshelye még kérdéses, sokáig a Dunaferr látszott biztos befutónak, ám a Rába-partiak megkérik az árát egyik legértékesebb portékájuknak, így az sem elképzelhetetlen, hogy Pálinger végül ugyancsak a Hypo keretében bukkan fel...
A kellemetlen szezont zárt Dunaferrnél egyelőre csak a távozók listája nyilvános: Farkas Andrea a francia Metz kapuját védi a jövőben, a válogatott irányító, Siti Beáta pedig a dán Ikast karmestere lesz. Elvileg Pálinger érkezett volna Farkas pótlására, míg középen a Cornexi-Alcoa fiatal tehetsége, Csíkos Judit kap lehetőséget. Még nem tudni, ki helyettesíti a távozást fontolgató Farkas Ágnest, s az őszi térdoperációja után hónapokra kieső másik átlövőt, Bojana Radulovicsot.
Súlyos vérveszteség érheti a nemzetközi kupajogot szerzett Cornexit is, mert eligazolt a kapus Kalasnyikova, valamint Mátyás Auguszta, Agárdi Éva, Takács Gabriella és Lovász Zsuzsa, s tárgyal több csapattal a válogatott korábbi meghatározó embere, Németh Helga. Debrecenben sem javít a fiatal társulat helyzetén, hogy a legismertebb játékos, Borók Rita a dán Viborgban folytatja pályafutását."

Mondjuk ez a lista mint tudjuk nem épp teljes, de az már aggasztónak tűnik számomra, hogy a góllövőlista első 4 helyezettje külföldre igazol és Boki se lesz ősszel!