Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.20 0 0 233
Nagy Lacit biztos látták a norvégok ellen és az győzte meg őket.Persze én is jó játékosnak tartom, de azért talán még nem oda való. Kérdéseim: Mikortólmegy Barcelonába? Már az ősztől? vagy csak egy múlva? Mennyit kap a Szeged? (Bár ez jó magyar szoká szerint biztos nem nyilvános.)

Az NS válogatottról annyit, hogy mint minden ez is szubjektív. Megjegyzem Nagy Anikó több akció gólt lőt mint Radulovics, ennek ellenére én is őt játszatnám. Jut eszembe, fél évkor még Pálinger volt a legjobb kapus,most mi alapján lett a Sammy? A góllövőlistáról jut eszembe, hogy
endre
egyszer azt találta írni, hogy Pádárt tenné beállósba a válogatottban, erre én úgy reagáltam nézzen a góllövőlistára. Szerinte Kulcsi a góljai felét hetesből lövi,ezért jobb a Páduc.Ez sajnos nem igaz. 102 akció gólt lőtt ugyanis, míg Ildikó csak 50-t. Ez azért jelentős különbség uyge endre? :-)))

Pálinger ügyében semmi sem történik. Lehet, hogy követi Deliéket? Persze lehet az is, hogy marad jövőre is. Szerintem kicsi a valószínűsége, hogy Újvárosba menne. Egyre kisebb.
Mit döntött az MKSZ elnöksége ETO kontra dunaferr (Orosháza) ügyben? Tudja valaki?
barca8 esetleg? Persze nem akarom, hogy bajod legyen úgyhogy csak akkor válaszolj, ha írásos engedélyed van a Sinkától és Imre Mátyástól. :-))))