Mtimi Creative Commons License 2000.06.07 0 0 104
Laci-papi!
Először nagyon felbosszantottál azzal, miszerint nagyon sajnálsz minden Dunaferr-szurkolót, (saját magam nevében mondom), mert legjobban azt utálom, ha lesajnálnak! De aztán rájöttem, hogy biztos nem cinikusan mondod.:-)))
Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy engem nem érdekel a vezetőség, engem az érdekel, hogy a CSAPAT jó legyen, a játékosoknak jó legyen! Persze az ilyen hülyeségeket, amin tényleg a presztízs a tét, mert a BL tényleg nem pénzdíjas, nem tudom figyelmen kívül hagyni, már azért sem, mert megcsappant csapattal (milyen jól alliterrál:-)))) jövőre a BL lehet, hogy erős lenne nekünk, és jobb a KEK-ben szép eredményt elérni, mint a BEK-ben nagyot esni, főleg úgy, hogy 1 éve megnyertük. ( Persze nem olyan rég ezt máshogy gondoltam még...:-)))) De szerintem nem lesz változás a bajnokságban. Miért kellett az évet így elrontani? Olyan jó volt, megnyertük a kupát, bizonyítottunk...De tényleg, mit gondolhatnak erről maguk a játékosok?????

Macedónia nagyon szigorú büntetést kapott, ha igaz, amit a tegnapi NS írt, akkor jövőre nem nagyon kell számolni macedón csapatokkal, mert mindenkit eladnak (persze csak ha kupában indulnak).

Leki!
Köszi, megkaptam a leveledet!