Cseszregi Balázs_d Creative Commons License 2000.06.07 0 0 101
Wégé a szá,ból vette ki a szót. A jó kurva anyjukat. Az indoklás nevetésges, miszerint csak egy bizonyíték volt. Egy vágatlan felvétel nem elég. Nem hisz a szemének az ISM és Tomika, aki eddig több kárt okozott a magyar sportnak mint a szocializmus összesen.
Perjámosi is elmegy ahová akar, remélem jó messzire. Ígérem, ha nem az ETO indul, addig bombázom az újásgokat a leveleimmel, ammedig leközlik, nemúgy mint a Sport+,
barca ügyében. A Győri TV pedig tutira rááll a dologra. Annak külön örülök, hogy az egyébként is rendkívűl szimpatikus Timi is látja, hogy a vezetők lejáratják a csapatukat.
Ez szerintem ki fog hatni a Pálinger -ügyre is, most már szerintem az ETO még többre tartja mint korábban és ha így folytatják Újvárosban csak feljebb megy az ára és nem lesz jövőre kapusa a kohásznak. Csendben megjegyezném, hogy Kati a családja (szülei) miatt még így is nehezen menne el és mivel ősgyőri és ETO-s, nemhiszem hogy egy ilyen aljas vezetőkkel megáldott csapatban akar védni. Addig gennyeskednek, amíg Gini a 25 miller ellenére sem fog hozzájuk igazolni az életben sem. Arról nem beszélve, hogy az olimpiai felkészülést sem segíti az újabb Dunaferr-botrány. Mert már arról van szó és nem másról.

Én írtam, hogy Bialaszek és Ördögh, mert Béla bácsi az NS-ben a múlt héten őket írta le. Bialaszek különben mintha jobbszélső lenne, akkor meg tényleg nem értem minek. Bucseszki beálló és 11 vágott nekünk Győrben.