Wégé Creative Commons License 2000.06.07 0 0 88
MENJEN AZ ISM AZ ÉDESANYJÁBA!!!!!!

Talán már ismertek annyira, hogy nem szoktam ordítani, meg anyázni, de ez már TÖBB a sok(k)nál!
Mi a faszt képzelnek a minisztériumba??? Minek van a MKSz? Minek van a szabálykönyv?
Az már csak hab a tortán, hogy egy bizonyos Perjámosi Sándor aki a Dunaferr ügyvezető elnökének titulálja magát, hogy nyilatkozott az esetről:
-"Remélem megérti, hogy rendkívüli módon örülök. Ezzel a határozattal ugyanis eldőlt (!), hogy mi indulunk a Bajnokok Ligájában, le is adtam még kedden a csapat nevezését. Nem foglalkozom azzal, hogy a győriek mit gondolnak a történtekről, ilyenkor ugyanis a sakkban felállnak, kezet fognak a győztessel és feladják. Ha az új eljárásnak nem az lesz a végeredménye, hogy a Dunaferr a második helyezett, akkor a botrányt csapok amekkorát nem látott a világ!"

Szóval:
1, Itt egy sakk meccs folyt, ahol a Dunaferr az ISM-el akarja mattolni az ETO-t. Igazából minden le van vajazva, a győriek fogják be a pofájukat és vegyék tudomásul, hogy a Dunaferrnek jobbak az összeköttetései az ISM-el.
2, Ha netalántán az MKSZ akadékoskodna és - újra az eddigi bizonyítékok és a szabálykönyv szerint döntene - akkora botrányt csap hogy csak na!

Szeretném megkérdezni, hogy - a Dunaferren kívül - kinek jó ez a cirkusz? A nemzetközi kupákba június 8-ig lehet nevezni. A nevezést jelenleg három csapat küldte el: FTC, ETO,Dunaferr. Szerintetek mit szól ehhez az IHF? A bajnoki érmeket már kiosztották. Fasza lesz ha a játékosoktól visszakérik őket (Te visszaadnád?). Szeretném továbbá megkérdezni milyen szankció sújthatja az egyesületi vezetőt, aki azzal fenyegetőzik, hogy ha nem számukra kedvező döntés születik világméretű botrányt csap.

Végül Tamás! A gyereket tisztába tetted már? Mert jobb lenne ha vele foglalkoznál!

Előzmény: bzsoli (87)