RnD Creative Commons License 2024.05.19 -2 6 5037

Ami a Tóth Niki-interjút illeti: látom itt a testbeszédet profi szinten érti néhány kommentelő. Rögtön vágják h igazat mondott-e Niki vagy sem..... aztán máris kész a megfellebbezhetetlen ítélet:S

 

Niki óvatosan nyilatkozott és választékosan fogalmazott. Utóbbi máris rossz pontnak számít, mondván ha valaki megválogatja a szavait akkor őszinte biztos nem lehet. Ugyan már.... Aki hallotta Nikit máskor, máshol nyilatkozni tudja jól h ő mindig ilyen választékosan fogalmaz. Ez szerintem saját magával szemben támasztott igény: ha kérdeznek az újságírók vagy a médiában kell beszélni akkor igyekszik a legjobbat adni itt is. Emlékszem a Fradi-médiában volt egy ötperces video amikor Nikinek végig saját magának kellett beszélni arról h milyen trófeák/érmek vannak nála otthon és melyiket szereti legjobban. Nagyon szépen összeállította a szöveget, az egyik legérdekesebb video volt amit kézistől az utóbbi húsz évben láttam.... Szóval Nikinél ez a választékos fogalmazás alap. bármiről kérdezik mindig ilyen stílusban fogalmaz.

 

Óvatosság: ez teljesen érthető, több csapatban is játszott már és volt ahol nem kapott megfelelő lehetőséget (Fradi, Móvár...) Így aztán a Debrecennel szemben is kicsit óvatos bár nagyon reméli h minden a legjobban alakul majd. Éppen mert több csapatban is játszott már ő egy ilyen független személyiség ahogy mondta 'igyekszem mindenkivel megtalálni a közös hangot (a csapattársakkal) egy ilyen hidat képezni.... valahogy így lavírozgatok az emberek között...." Ez a lavírozás az óvatosságból következik és a csapatok között is lavírozott eddig, remélve h rátalál előbb-utóbb az igazira. Ami jó eséllyel lehet a Debrecen, Niki mondta h a 'kihívásokat szereti' edzéseken inkább visszafogni kell "de ez még a jobbik eset...:)" 'sikeréhes' és a Lokiban minden adott h ezeket a sikereket elérje.

 

Amúgy meg precíz válaszokat adott a kérdésekre, elmondta pontosan h mi is a mostani sérülése, kitért arra h Móvárról nem ilyen körülmények között szeretett volna távozni, azaz felvállalta h az előző klubjával volt ez a konfliktus, aztán amikor arról kellett beszélni h kit ismer már a csapatból nem kezdett el áradozni arról h 'óh hát én mindenkivel jóban 'hanem precízen néven nevezte azt a két-három játékost akit tényleg ismer és ennyi.... A saját személyiségéről is mondott érdekeseket, például azt h más a személyisége a pályán és a pályán kívül - ezt a témát tovább lehetett volna vinni de az interjú készítőjét inkább Niki debreceni kötődései érdekelték, bár mostanra már kiderült h ilyen nem nagyon van [és miért is lenne amikor gondolom néhány napja van itt Debrecenben].... És még az is szóba került h a piros színű ruhák nem a kedvencei Nikinek (erre például spontán és viccesen reagált....)

 

All in all: az átlagnál szerintem informatívabb interjú volt, Niki nem árasztotta el közhelyekkel a kérdezőt mint azt a játékosok jó része szokta. Ezek ilyenkor pozitív közhelyek és most úgy tűnik hiányoztak néhány debreceni szurkernek. De ez lényegtelen. Ami fontos amúgyis a pályán dől majd el, és Niki minél több játékidőt kap annál jobb lesz szerintem...:)

 

 

Előzmény: fulees (5030)