repcsepista Creative Commons License 2024.05.18 0 0 1035

                                 UFOzzuummm... miEeee... 1 trilló -milliárd év mulva, elmult -volt? -megha az idő áll? -a farkatok, csóválod?
                   1.: 5/18. A KÉP? -előbb, hogy mára, ennek a földgombnek abba a korába valék, mikor nem kieetlen és puszta sötétség vala a vizek felszinén? -hanem nincs viz, hanem csak ami mos a Mars, csak ez a porahamuanyagok, nem piros hanem barna? Kisszony Szőke, Vallaga barna...kisasszony zongorázik, Vallaga meg furujázik... Zitt az ami komondhatatlan, hogyha nem BÁNT senkit, akkor had beszéljen, de olyan ismerős? Fita, amit montatok, az az amit én gondolok magamról, az égből (ufo?)epottyantott mesebeli kis herceg, és ISTEN vagyok, örök egész egészsÉges és örök örömök és boldogság vég nélküli vagyok, és te is meg ti is, és KEVESEBBETT -TÖBBET MÁST NEN TUDOK EL FOGADNI? -FOG ADNI, MIKOR? -MIKOR EL FOG JÖNNI Ő? ŐK,(VÁJC KÁLMÁN, TÖBBÉ NEM MÁSZKÁL MÁN, MIKORKA KÁLMÁN, MIKOR KAKALÁ MÁN,fita,csak egy ember van, fényemeber!!! -fénye vagy kéne?) AZ ÜBEREBBEK EBEK ÜBEREBBE SOSE VÉGE SOSE HO$$$...FO$$$... VISSZA NE NÉ? Most az hogy mi magyarok, mi a mi VILÁGUNKBANGOD HAN -GOD MA GOD?- vagyunk, azaz ÉN GONDOLOM-ÖLÖM MAGAM, ÉS CSAK UGY TUDOK LENNI ENNI MAGAMNAK IS!!! AMIT MEGTUDOK OSZTANI, LÁDD VILÁGOS ÁGOM BÁKOM,FÉLE SZERÜNYI, HOGY ÉN VAGYOK NEKED, TE Á KI VAGY? -LŐTTEK? TE IS MAGYAR VAGY, MOST ODA ÓDA NE ROHANJAK,MEG-ÖL-LELJELEK? MI ÖRÖM,MI ÖRÖM LESZ AZ UJ FÖLDÖN, AZ UJ JEWRUSÁLÁM...na fita, a felesÉgem, ez az hogy azt AMIT MIT EZEK AKARNAK GONDOLTATNI VELEM, AZÉRT ÉN UTÁLOM, HOGY GYÜLÖLÖM MAGAM? GYÜL ÉS GYÜLEKEZETEIK, AMIT ÉN IS UTÁLTAM,HOGY ÁBRAHAM ENGEDLEMES VALA, ÉS VEDD A HÁTIOZSÁKOD ÉS A PACALOD, ÉS HOZZ FEL MÓRA? -HEGYRE, ÉS ÁLDOZD FEL, ÉS ÁBRAM ENGEDELMESKEDIK VALA, ÉS AZ UR, NEKI ADTA, VAGY MOST ADJA A FÖLDET? Nizzitek, itt a felesÉgem intéz (pénzügyek meg anyagit) mindent, és ami van, gürcölés, és én is, de megpróbáltam,hogy előbb az anyagiakat rendezni, leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -ha van vagyonunk?- na én magmanak meg megomnak meg magodnak, megunknak VEGYOK, és volt egy olyan magyar gyerek, akivel előbb a családunkat kell hogy anyagilag minden rendben rendzezve legyen, és betársultunk egy vállalkozásba, és a vezetői, meg szöktek a pézzel, ami ugy kettőnknek 100 000 dollcsi? Na most a barátom felesége utálta meg előbb a magyarokat,kezdve velem, na meg a férjét is? -fita, vegyük az eltünt vagy letünt 1024 Évikénket? -hol sirjank domBorulnak bruhahahaha...
                 2.: Most OTT HON.AZ ÖRÖK EGÉSZ -KÉSZ FÉNYHONAINKBANK VOLTAM, VAGYOK? Hogy hozzuk összes,hogy most MI MOST AZONNAL, MAGYAR -OK, A MI VILÁGUNKBANK VAGYUNK, ÉS MÉG $$$...Zna ugy, hogy mára, jöttem vissza, és EZ A VALAMI? -RÉGMULT,ÉS AMI ELMULT AZ VAN? Elmulik majd a nagy homály a sötétség, Felhőn tul téged lát HIT -SZEMÜNK? Fita,tegnap elalvás előtt, lehunyom behunyom a szemeimet, és a jobb szemem jobb fele,fényben van, kinyitom becsukom, igen,most ugy hogy nem egybül, hanem ahoz hozzá szok a szemem, és van ilyen? Ami nállam kora gyerekkorom, nagyon de nagyon szerettem volna, HA AZ EGÉSZ CSALÁDOM ÁLDOM EGYÜTT LÁDD A FELESÉGEM, NEM RÉG, MI GONDOLÁTBANK MINDIG EGYÜTT VAGYUNK, de most a föld osztoszkodás, ládd a testvérek olyan hogy 10 évig, nem beszéltek egymással,na most én most is, én vagyok, és most NEM ITT VAGYOK? (FÉNYEMBEN BEN, BENNEM?)DE MIDNIG A SZERETET ÁRJÁBA ÁRIÁZOK? ÁRA ÁRIÁZNÉK? -FITELJAL, ANNYI PÉNZEM LENNE, LÁDD ÉN NYOMOMOMAPÉNZT MIDNENKINEK? -NA MEG KONTROLLA, ÉS AKI MER... LÁT? -FITA, NEM AZ ISTENT, GOD DUG DÖGÖLT KELL MEG LÁTNI, HANEM ŐKET U UU HUHUHUUU... -NEKEM ÖRÖK ÉLETEM, ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSÉGGED ALATT VAGYOK, ÉS EZT AMI ... MULT? AZAZ AZ ANYAG MARADT, AZ ALAP ANYAGOK, ÉS A FORMA, LÁDD EZ A GÖMB, LÁDD A TÖBBI ÉGITESTEK, CSAK ALAPANYAGA, POR ÉS HAMU? Na most, ez az ládd szavalta GUBINUK BÁNUK GÉGÁBORUK A PIACON, AHOL VEREBEK MEG VÉREBEK MARCINGOLJÁK EGYMÁST A DISZNŐSZARON? Zitt most az, hogy apuÉNk, fita az hogy ISTEN -ATYÁNK, az az hogy nekünk egy Atyánk van, az az hogy a MI ATYÁNK, na most apáINK, akik sose hagytak el bennünket a gyere kid? Zitt most MAJO5? -NA MEG AMI EZ, EZ?-SOSE VOLT LE$$$...Kjérdelek, mi lett, ha pénzük elfogyott, van? Fita, nehezen jött be,mikor most ma reggelre, ONNAN GYÜVÖK IDE, hogy ez ugyanaz,mint monduk a Mars bolygó, na most MI A MI MAGYAR OK OKÁDOK VILÁGUNKBANK VAGYUNK? - AMIT ITT HOLOGRAM? ZEZ AZ.AMIT APAI NAGYAPÁM, NEKED ELŐBB MAG AD MAGAD KELL TISZTÁZNI, RÉT?- AZAZ MOST AMIT TAPASZNYALTAM, HOGY MI MAGYAR OK, LÁDD A KIS FELESÉGEM, MIATTAM UTÁLJA A MAGYAR OK? NA MOST A FIAI, MI, ANYÁD -APÁD MOST ŐK, UJABBAN A kis utód? -iföcséd nagyKati meg kiss Kiskatii, olyanok mntmi, meg zerintem nagyon sokan, akik még aluszol e jó juhász? -fita,ő már, ha nem tudunk azok a magyarok, ha nem bánt senkit, (fita, én itt is csak a magyar gyerekek, és nincs ellensegged,és most bennönket $$$... BÁN TANA, TA-NUK? - na most mégis csak gondolátbank? -fita, ezek addig vannak, mig a magyarok vannak?
Inannan... Fita, eltudNátok gépzelni,hogy csak ennyi? Kié a föld? -vize, ize? -$$$... hol $$$... mi lé lóvé? -csicska, kubaxkád?
...https://www.coasttocoastam.com/
...öááá...

   3.: ? -te vagy a párom? -jaja párba? -hol a kerékpárom?

Előzmény: repcsepista (1034)