-remény- Creative Commons License 2024.05.18 0 0 37634

Próbázom megérteni a maszatolásotokat.Mikor azt mondom,hogy a német,osztrák,svájci,stb EMBER többet keres,jobban él,akkor TI azonnal összeálltok dalárdába,mert hogy merem én azokhoz az országokhoz hasonlÍtani ezt a lerabolt,ellopott katyvazt!          Nem OV lesz a hunyó,hanem a történelem!

De!Ha tudomásul kéne vennetek,hogy a történelem okán NEM vagyunk egyformák velük,akkor hajrá OV???   Mutassuk meg nekik?  MIT?    A csupasz seggünket? Évtizedekig a ruszki szopatott,gengszterváltás után a saját politikusaink. Majd mikor már semmink sem maradt és csupasz seggel bemásztunk az EUba, akkor még azt a kevéske reményt IS ellopták "nagyjaink"  Ebből igen vastagon(17-18év) kivette a részét apátok,aki most egy "hős" és kibaxatja hazánkat még ebből is! Onnantól nem kellünk EU-nak,ha nem vagyunk az Euban,nem kellünk KÍnának(sem),aki felé rendesen eladósodva álldogálunk és tapsikoljuk a "HŐST", aki megmutatta ,hogy ugyan pont akkora,mint egy hanyatt lökött krumpli,de mer nagy lenni!!!

Nézd csak meg,hogy bizniszelt KÍna a görög kikötőkkel!!! Mekkvette Pireusz egyik felét,a másikra kölcsönt adott.  Ma KINÁNAK VAN kikötöje!!!A görögöknek---adóssága!!!   Ezekkel üzletelünk,mert Viktor egy HŐS,aki megmutatja az EUnak!!!!!  Tényleg nem értelek benneteket fijjughy!

Előzmény: Fricu1 (37633)