Logofet Creative Commons License 2024.05.18 0 1 1296108

Ráadásul jó eséllyel a szokásos történet ez is, a kontárok és pancserek ezt is elcseszték, ahogy a diplomácia jelentős részét is, kivéve Kínát. Az szerencsénkre nem elég vonzó a másodunokatestvéreknek, műkörmösöknek és csapattársaknak. 

 

Minimális befektetett energiával bárki megértheti, hogy Putyin a mai napig ugyanazokban a módszerekben hisz, amelyeket sok évtizede magas szinten megtanult és használt is. Hírszerzés és dezinformáció precízen adagolt keveréke ez. 

 

Na most, azt már középszinten is megtanulhatja bárki az üzleti életben, hogy milyen szintű információs csomagot állítanak össze egy-egy fontosabb szereplőről, hogyan gyűjtenek be információkat egy tárgyalássorozat közben is, és nem egy nagy teljesítmény még az sem, hogy valaki le tudja tesztelni egy-egy váratlan megközelítéssel azt, hogy milyen információk birtokában van a másik fél.

 

Aki ezeket az eljárásokat nem ismeri, az ne nagyon próbálkozzon oroszokkal tárgyalni, mert vakon van. És ez még nem is a nehézsúly, ott ennél komolyabb pofonokra is fel kell készülni.   

 

Történelmi okok miatt speciel pont az orosz módszerek ismerőiből akad profi emberke, meglehetősen szép számban. Őket mind elhajtották, felülbírálták, időnként kiröhögték olyanok, akik teljességgel fogalmatlanok az orosz működésről és metódusokról, de rettenetesen önteltek a maguk fantasztikus teljesítményétől. Mondom, kontárok. 

 

Egy-egy külügyminiszter vagy miniszterelnök évi pár napot tud foglalkozni egy-egy országgal, a szakapparátus dolga a napi ügye intézése. Na de hol van itt a szak? A "mindenkinél okosabb " Padisah és a közvetlen bizalmasai a maguk fantasztikus okosságában gyakorlatilag az összes létező szakapparátust szétverték, a szakembereket pojácákra cserélték. Ahol Lölő a csúcsvállalkozó, ott ilyen lesz a többi figura is. Már csak az a kérdés, hogy akkor mi is igazolja azt, hogy a Padisah olyan okos? 

 

A rossz hír az, hogy Szijjártó a maga módján felülről lóg ki ebből a rendszerből még akkor is, ha némely intézkedése miatt sokan nem tudták, hogy most akkor sírjanak vagy nevessenek.  

Előzmény: barangolo_11 (1296077)