venuto Creative Commons License 2024.05.17 0 1 1028

   Szia .

A neve ez vala : Continental Edison , viszont olasz volt :https://www.youtube.com/watch?v=B69TpuZXwHY

Annó én vitTEm föl a volt tulajdonosával TErénybe a Magyar Vilmosnak . A melletTE látható viszont nem léTEzik : A Spacc Mester mondta , hogy ugorjak erre a vaterán meghirdeTEtt prototípusra : hasonlít a Magyarországon sosem árusított Pikk Damara , de vagy 10 gombbal több van rajta . Brutálisan egy stabil gép volt ...Azt is Neki ajándékoztam . Itt egy másik link ehhez :

 

https://www.youtube.com/watch?v=7fzfNfqx92s 

Amikor ezt elküldTEm a nemzetközi Unitra Klub vezetőjének ( Shamannak ) New Yorkba , ki is akadt ...  :-)

Hamarosen lesz Székesfehérvárt terényi Magnómúzeum , mert a gyűjTemény ott lesz állítva ki . 

 A Vili Bácsiról én készítTetTEm másfél órásnál hosszabb dokufilmet a Kossuth díjas Gulyás Gyulával . Jó is volt , hogy sietTetTEm , mert a riport után a Terényi Magnómúzeum ( a világ legnagyobb ismert magnómúzeuma ) tulajdonosa jobblétre szenderült ...Nékem még van dedikált könyve .

 

   Azért volna még egy "köröm". Vili Bácsi annyira semmibe vetTe Gazember Waszlavik László magakészíTEtTE 8-sávos magnóját ( ezt használta a Beatrice , a Bizottság s ő maga is sok együtTessel ) , hogy feldobta állítólag a csúfkinézetű csodamagnót a padlásra . Nem tudom mi a bejárási mód a volt Terényi Múzeumba , de valamiképp el kéne hozni A Tárgyat onnan Székesfehérvárnak ...

 én : uzenj kukac anyelvtanar.hu

Előzmény: toji76 (1026)